Início » Dieren » Hij vindt 5 weeskittens op straat, wier leven voor altijd zal veranderen

Hij vindt 5 weeskittens op straat, wier leven voor altijd zal veranderen

Een klein gebaar kan een leven in een fractie van de tijd radicaal veranderen. Dit was het geval bij 5 kittens die op straat stonden. In feite hadden deze dieren geen onderdak voor hun veiligheid. En tot hun grote geluk kon een voetganger hen redden.

Kittens: Een voorbijganger redt de levens van deze dieren

Als je over straat loopt, kun je van alles verwachten. Er kunnen dramatische gebeurtenissen, vreugdevolle gebeurtenissen en nog veel meer plaatsvinden. Op een dag, verder Indianapolis-gebiedEr werden 5 kittens op straat gevonden. Ze waren dakloos en zonder eten.

Een persoon die rustig langs dit pad liep, vond deze kittens. Deze persoon aarzelde niet een seconde om hen te helpen. Hij was zich zelfs bewust van de gevaren waarmee deze dieren werden geconfronteerd, vooral op jonge leeftijd. Dus nam hij ze mee om ze naar mensen te brengen die voor ze konden zorgen.

Lees Een hond en een kat die in een veld zijn achtergelaten, blijven samenwerken om een ​​thuis te vinden

Lees ook  Deze stier die zijn hele leven vastgeketend zat, wordt eindelijk vrijgelaten, zijn reactie is verbazingwekkend

Dus stopte hij deze kittens in een asiel IndyHumane voor de ander om hen te helpen weer in vorm te komen. Zo’n gebaar gebeurt niet elke dag. Veel mensen staken deze straat over, maar niemand bekommerde zich om deze dieren. Ze bevonden zich echter in een zeer slechte situatie. Daarom kunnen wij de bijdrage van de man die hen heeft gered .

Na enige tijd heeft het asiel deze kittens overgedragen Kelsey. Ze is een dierenliefhebber. Daarom verwelkomde ze hen met open armen . Zij zorgt er vooral voor dat deze 5 katten zich veilig voelen. Kelsey gaf haar nieuwe metgezellen vervolgens iets te eten.

Kelsey veranderde ze in prachtige katten

Dit gastgezin zorgde goed voor deze 5 kittens. Ze namen zelfs een warm bad om aan de temperatuur te wennen. Kelsey bedekte ze met zachte kleding om ze comfortabeler te maken. Sterker nog, ze reserveerde zelfs kleine ruimtes voor elk van hen om comfortabel rond te lopen.

Lees ook  Deze trouwe hond werd herenigd met de familie waar hij al 4 jaar onderweg op wachtte

Ze gaf ze zelfs een naam om ze duidelijk te onderscheiden. Want degenen die vergelijkbaar zijn in hun taak worden geroepen Jager en Harvey. Jac om een ​​beetje roodharig te zijn en de ander heet Bram. En de naam van hun zus is Maïs. Elk van deze 5 kittens heeft dus een naam.

Lees verder voor 5 signalen dat het niet goed gaat met uw hond

Hij vindt 5 weeskittens op straat, wier leven voor altijd zal veranderenFacebook vastleggen

Kelsey zorgde ook voor de fysieke conditie van deze 5 kittens. Ze heeft ze daadwerkelijk aangeboden behandeling om vlooien te voorkomen . De dieren pasten zich geleidelijk aan aan hun nieuwe familie. Bovendien hebben ze hun aard of karakter al laten zien nadat ze zich beter voelden.

Bovendien heeft elk van deze 5 kittens zeer onderscheidende karakters wat zelfs Keley met verbazing ziet. Ze verwacht niet echt dat haar dieren vol verrassingen zitten. Toen ze aankwamen, waren ze nog kwetsbaar en een beetje getraumatiseerd. Maar nu zijn ze gelukkiger.

Lees ook  Een vrouw betrapt een man die drie puppy's in een beekje gooit en redt ze!

Kittens: elk heel verschillende karakters

Deze 5 katjes worden graag geaaid door Kelsey. Bram is echter het gelukkigst in zijn nieuwe huis. Hij speelt graag af en toe op de bank. Terwijl Hunter en Harvey volwassener zijn. Ze leiden altijd anderen tijdens de wandelingen die ze maken. Dit is ook heel gebruikelijk ouderen nemen dit initiatief zelfs bij mensen.

Aan de andere kant hun kleine zusje Maïs is rustiger dagelijks. Hij is de liefste van alle kittens. Het is een dier dat in het dagelijks leven gepassioneerd wordt geaaid. Eindelijk is Jack slimmer als hij aandacht wil. Hij miauwt graag als hij Kelsey voorbij ziet lopen.

pic.twitter.com/a3MWjRCFDa

Om te lezen De bel gaat bij de deur van het asiel, de vrijwilligers gaan open en blijven sprakeloos

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 22. listopadu 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!