Início » Dieren » Hij vindt een Aldi-tas met een briefje en ontdekt het ondenkbare dat erin zit

Hij vindt een Aldi-tas met een briefje en ontdekt het ondenkbare dat erin zit

© Hij vindt een Aldi-tas met een briefje en ontdekt het ondenkbare dat erin zit

Het komt zelden voor dat een tas netjes aan de kant van de straat wordt neergezet. Het is dus duidelijk dat als we er een zien, de nieuwsgierigheid de overhand krijgt. En deze man ervoer hetzelfde. Terwijl hij door de straat liep, vond hij in de hoek een Aldi-tas liggen. Hij vroeg zich af wat erin zat, dus ging hij kijken. Maar hij besefte al snel dat er geen normale dingen in de tas zaten. Hier zijn de details.

Aldi-tas: een geweldige ontdekking

Het incident vond plaats in Leuven. De man had een dag als alle andere. Hij was aan het winkelen en terwijl hij door de straat liep, merkte hij iets vreemds op. Echt, en Aldi tas werd aan de straatkant geplaatst.

Lees ook  Deze zwaargewonde vos stortte in bij zijn poort en smeekte om redding

De man leek per ongeluk nieuwsgierig te worden. Hij dacht niet dat hij een verbluffende ontdekking zou doen. Dus pakte hij de Aldi-tas en opende hem. Tot zijn grote verbazing ontdekt hij een een kleine rattenfamilie binnen.

Lees de verrassende reden waarom honden graag hun hoofd uit auto’s steken

In feite bevatte de Aldi-tas plastic dozen en daarin zaten vier babyratten en twee volwassen knaagdieren. Totale tas inbegrepen sept van ratten het leken tamme dieren te zijn.

Hij vindt een Aldi-tas met een briefje en ontdekt het ondenkbare dat erin zitInstagram vastleggen

Maar dat was niet de laatste druppel. De eigenaar van de ratten is vertrokken handgeschreven notities met een Aldi-tas. Hij heeft echt een boodschap gestuurd. Hij zei: “We kunnen ze om financiële redenen niet houden. Geef ze alsjeblieft een goed thuis. “.

Klein gezin naar een opvangcentrum gebracht

Toen hij de kleine knaagdieren in een Aldi-tas ontdekte, kon de man ze niet aan hun lot overlaten. Daarom besloot hij contact op te nemen met de instelling om er voor te zorgen. Daarom Mathieu Helleputte van de Dierenbeschermingsdienst van de VZW hij werd gewaarschuwd.

Lees ook  Na het mislukken van de eerste adoptie en terugkeer naar het asiel heeft deze hond eindelijk het ideale gezin gevonden

Zo slaagden ze erin een kleine familie ratten te redden die in een Aldi-tas zat. De dierenbescherming heeft de kleine diertjes daadwerkelijk in veiligheid kunnen brengen. Bovendien vonden ze snel iemand die er voor zorgde. « Eén van onze vrijwilligers had altijd ratten en gelukkig beschikte hij over de nodige voorzieningen”, legden ze uit.

Lees Waarom is het goed om een ​​zwarte kat in huis te hebben?

Daarnaast hebben experts uit het asiel contact opgenomen Politie Leuven . Volgens hen zijn ‘financiële redenen’ geen geldige rechtvaardiging om dieren in een Aldi-tas en op straat achter te laten. Ze voegden er ook aan toe: “Er zijn altijd oplossingen.”
Hij vindt een Aldi-tas met een briefje en ontdekt het ondenkbare dat erin zitInstagram vastleggen

Vanwege de opvang zouden de mensen die de ratten in de Aldi-tas hadden achtergelaten naar hun kantoor moeten komen om zich te rechtvaardigen. Ze moesten geven passendere uitleg . De redenen in de kleine berichten waren dus niet voldoende.

Lees ook  Ze dacht dat ze een paard had gekocht, als de dierenarts het ziet, belt ze de politie.

Aldi tas: Op zoek naar een nieuw gezin

Gelukkig zijn er, dankzij het initiatief en het gezonde verstand van deze man, tegenwoordig ook kleine knaagdieren goede handen . Medewerkers van het opvangcentrum plaatsten hen tijdelijk bij een pleeggezin.

Ze wachten dus op hun beurt nieuwe eigenaar . Mensen in het opvangcentrum hopen een nieuw gezin voor hen te vinden dat voor hen kan zorgen en in hun behoeften kan voorzien. Op deze manier zullen ze kunnen floreren en gelukkig kunnen leven.

Om te lezen Hij vergeet de deur van zijn huis te sluiten en ontdekt 3 herten die op het punt staan ​​onderdak te zoeken

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!