Início » Dieren » Hij vindt een kitten op de parkeerplaats, neemt het mee naar huis en beseft zijn vreselijke fout

Hij vindt een kitten op de parkeerplaats, neemt het mee naar huis en beseft zijn vreselijke fout

© Hij vindt een kitten op een parkeerplaats, neemt het mee naar huis en beseft zijn vreselijke fout

Het kitten werd achtergelaten op de parkeerplaats. Het was in Minnesota, Verenigde Staten. Een lokale man redde de kat en bracht hem naar huis. Hij kwam echter een probleem tegen dat hem dwong er afstand van te doen.

Kitten: Een Amerikaan redt een verlaten kat

Een Amerikaan vond een kleine kat achtergelaten op een parkeerplaats. Dit verhaal is gebeurd en in Minnesota . De man hoorde het miauwen van het katje en dit wekte zijn nieuwsgierigheid. Omdat hij graag wilde zien wat er aan de hand was, liep hij dichter naar de parkeerplaats en vond daar de kat.

Hij was erg ontroerd toen hij de situatie van de kat zag. In feite had de kat, helemaal alleen op een uitgestrekte plek, geen gezelschap. Dus besloot de Amerikaan hem uiteindelijk te adopteren en hij wilde het heel graag zorg voor het dier .

Lees ook  Twee verweesde kittens, die in het asiel een onafscheidelijk paar werden, worden samen geadopteerd

Om te lezen Een ongelooflijk verhaal over vriendschap verenigt deze 2 honden, ze worden de beste vrienden ter wereld!

Dus de goede man nam de kat mee naar huis. Hij liet de kat ermee omgaan een echte metgezel . Hij koesterde het en behandelde het alsof het er altijd al was geweest.

De Amerikaan wilde echter het ras van deze kat weten. Bovenal wilde hij het mogelijke gedrag van zijn dier weten. Inderdaad, glitter hij legde een houding aan de dag die twijfel zaaide bij zijn nieuwe meester. Daarom besloot hij de beroepsvereniging te bellen.

Afzet!

De Amerikaan vroeg om interventie l’Association Wildlife Rehabilitatiecentrum uit Minnesota. Deze groep mensen is gespecialiseerd in dierenwelzijn. Het hoofdkantoor bevindt zich in de Verenigde Staten en blijft beschikbaar indien nodig.

Lees ook  De gruwelijke ontdekking van dode honden in de vriezer van een oudere vrouw met de bijnaam "de lokale Brigitte Bardot".

Na enige tijd reageerde de vereniging op de oproep van de eigenaar. Dus stuurde ze een van de zijn specialisten . Hij ging onmiddellijk verder met het verifiëren van het mogelijke ras van deze kat. En opeens viel het resultaat behoorlijk tegen voor de adoptanten.

Lees 9 dingen die uw kat emotioneel pijn doen, stop met het maken van deze fouten

Hij vindt een kitten op de parkeerplaats, neemt het mee naar huis en beseft zijn vreselijke foutInstagram vastleggen

Uit het resultaat bleek dat het dier een kattenras was van Lynx . Dus dat kwam overeen met de twijfels van de kattenmeester. Al na een korte tijd met de kat dacht hij echt dat het geen huisdier kon zijn.

Daarom bracht de vereniging het dier naar een rehabilitatiecentrum. Ze ondersteunde de verzorging van deze kat om haar de kracht te geven die ze nodig had. En dan zal het zo zijn dat de kat wordt overgeplaatst naar een plek die bij hem past. Deze plaats wordt een pleeggezin voor Lynx .

Lees ook  De olifant wacht al weken op de terugkeer van zijn beste hondvriend!

Kat: Welk ras is de lynx?

Dit kattenras is het resultaat van een kruising tussen Woestijnlynx enz een Jungle Curl . Het heeft een onderscheidend uiterlijk, waardoor het erg op een hond lijkt. Dit is geen kat die in een huis woont. En daarom droeg de Amerikaan het over aan de vereniging.

Dit type kat is een toevoeging aan het spel en staat bekend om zijn gewoonte “de bal teruggeven”. Zeker, hij is knuffelig en best sociaal, maar hij blijft een wild dier. Dit is een vrij recent kattenras zoals het voor het eerst verscheen in 2000. Dit maakt het een zeer zeldzaam ras.

Lees Titus is een cheetah-pitbull, hij is zo zeldzaam dat niemand wil geloven dat hij echt bestaat

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!