Início » Dieren » Hij vindt een verlaten puppy en hij wil niet meer eten zonder zijn deken

Hij vindt een verlaten puppy en hij wil niet meer eten zonder zijn deken

Polette is een negenjarig meisje dat van dieren houdt, maar vooral van Coco, haar geredde kitten. Sterker nog, ze hebben een unieke band. Deze kat knuffelt ook de knuffels van het kleine meisje.

Coco is een kitten die van een zwerfkat in een liefhebbende kat is veranderd

Toen hij nog maar een paar weken oud was, zwierf hij hopeloos door de straten en probeerde te overleven totdat een negenjarig meisje verliefd op hem werd en hem redde.

De familie accepteerde hem met grote liefde. Dus vandaag geniet hij van een fatsoenlijk huis waar hij verzorgd wordt. Het moet ook gezegd worden dat hij zo verwend is dat het kleine meisje hem haar knuffels leent, anders kan hij niet slapen.

Lees ook  De grootste, maar ook de meest geliefde hondenrassen

Om te lezen Ruim 500 km van huis vindt hij zijn gestolen hond terug, een ontroerend weerzien

Angela Torres, de tante van de negenjarige Poletta, vertelt het ontroerende verhaal van dit kleine meisje. Maar ook de relatie die ze had met het kitten, dat ze omschrijft als haar beste vriendin.

Hij redt een verdwaald katje en het kan niet meer slapen zonder zijn knuffelsHij redt een verdwaald katje en het kan niet meer slapen zonder zijn knuffelsInstagram vastleggen

Dit kleine meisje was in gezelschap van zijn familie toen ze een kleine witte kat ontmoetten. Hij miauwde ook van de honger, mager en heel klein. Daarom besloot ze contact met hem op te nemen.

Coco kwam meteen naar haar toe. De twee hadden toen een unieke band, dus nam ze hem mee en gaf hem tortilla’s en water.

Hongerige jonge kat!

Zijn moeder en grootmoeder waren verbaasd door de honger van het arme katje dat wanhopig aan het eten was. Het kleine meisje vroeg hen om het mee te nemen. Sterker nog, ze wilde niet dat hij meer op straat zou lijden.

Lees ook  Hulk, de grootste pitbullhond ter wereld, zijn hoofd is gigantisch

Lees Ze wil haar kutje nog een laatste keer zien, het ziekenhuis weigert: ze vinden een list

Polette sprak snel met haar beste vriendin, haar tante Angela en vertelde haar dat ze een kleine kat had geadopteerd en dat ze haar zou helpen deze een naam te geven. Samen besloten ze haar Coco te noemen omdat ze allebei dol zijn op kokoswater. Wat een vindingrijkheid!

Dagen gaan voorbij en deze kat verlaat het kleine meisje nog geen minuut, alsof ze dankbaar is voor een huis waar ze eten en zakken vlees krijgt, het kleine meisje leert hem thee halen en laat hem slapen. haar bed omdat hij al naar de dierenarts was gebracht om injecties te krijgen en bij haar te zijn.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!