Início » Dieren » Hij vindt kittens in zijn schuur en komt er later achter dat het geen kittens zijn

Hij vindt kittens in zijn schuur en komt er later achter dat het geen kittens zijn

© Hij vindt kittens in zijn schuur en komt er later achter dat het geen kittens zijn

Het is moeilijk om een ​​kat niet te herkennen. Met een boeiend gezicht en kleine ogen is het bijna onmogelijk om hem voor een andere soort te verwarren. Dit moet de gedachte zijn geweest van deze man die kittens in zijn schuur ontdekte. Na een tijdje beseft hij echter dat dit geen gewone katten waren. Dit is wat er gebeurde.

Kittens: Ontdekking van vier kittens

Voor deze man was het een dag als alle andere. Het was Russische boer . Toen hij zijn huis verliet, dacht hij niet dat hij een ongelooflijke ontdekking zou doen. Hij krijgt een rondleiding door zijn eigendom. En toen hij bij zijn schuur aankwam, deed hij een ongelooflijke ontdekking.

Een boer kwam kittens tegen. Ze waren erg klein en zagen eruit alsof ze nog maar een paar dagen oud waren. De kittens waren alleen en huilden uit alle macht, alsof ze om hulp riepen. Toen de man dit zag, ging hij weg Hulp deze kleine dieren, en daarom nam hij ze in huis.

Lees ook  Het puppy, gered van een leven zonder liefde, kende een doorbraak dankzij vrijwilligers uit het asiel

Om te lezen dat hij een wolf redt die vastzit in een val, redt het dier zijn leven 4 jaar later

De Russische boer dacht destijds dat deze kittens gewone soorten waren. Bovendien was hij al een gelukkige eigenaar twee huiskatten . Dus besloot hij ze groot te brengen met zijn twee katten.

Hij vindt kittens in zijn schuur en komt er later achter dat het geen kittens zijnInstagram vastleggen

Beide katten verwelkomden de kittens heel goed en stemden er zelfs mee in om ze zonder problemen te verzorgen. Zonder iets te vermoeden dacht de man dat hij daar een mooie had kleine kattenfamilie .

Katten die dat toch niet zijn

De tijd verstreek en de kittens leken aan kracht te winnen. En naarmate ze groter werden, merkte je dat deze katachtigen anders waren dan gewone katten. En uiteindelijk besefte hij dat dat niet het geval was huiskatten .

Lees ook  Een gezin geeft een verjaardagsfeestje voor een hond - hier is zijn reactie

Toen nam de man het initiatief en belde Daursky-natuurreservaat . Het duurde niet lang voordat de professionals hun soort identificeerden. Zo kon de boer erachter komen dat de diertjes geen echte katjes waren.

Lees Ongewone metgezellen: de ontroerende vriendschap van een aap en een weeshond

De kittens die hij thuis vond, waren dat inderdaad wilde katten pp. Ze staan ​​bekend als Pallas-chats of Manul . Een soort afkomstig uit Centraal-Azië die nu zeer zeldzaam is.
Hij vindt kittens in zijn schuur en komt er later achter dat het geen kittens zijnInstagram vastleggen

De kittens van Pallas zouden daar wonen wilde staat . De boer moest hun voogdij opgeven en ze aan het establishment toevertrouwen. De ambtenaren gingen vervolgens naar het huis van de boer om de wilde katten weg te halen. Ze gingen voor ze zorgen voordat ze in het wild werden vrijgelaten.

Lees ook  De zachte roep van een elandhond om een ​​liefdevol gezin

Kittens: Keer terug naar het wild

De kittens van Pallas moesten een tijdje in een dierenasiel doorbrengen. Daar hervonden ze hun kracht. En zodra professionals ze geschikt achten om in het wild te overleven, doen ze dat ook hij heeft ze afgewezen . En met een volgapparaat. Elk van hen werd zwaarder en bloeide sindsdien.
Hij vindt kittens in zijn schuur en komt er later achter dat het geen kittens zijnInstagram vastleggen

Sancties zijn momenteel bedreigd . Gelukkig had de boer het verstand om voor deze kleine katjes te zorgen. Dankzij hem kon de wereld nog vier soorten van deze kattenfamilie behouden.

Lees verder voor de 6 beste manieren om een ​​hond te helpen als hij verlamd is door angst

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!