Início » Dieren » Hij voedt de wolvin, 2 maanden later komen er 3 wolven bij hem thuis

Hij voedt de wolvin, 2 maanden later komen er 3 wolven bij hem thuis

© Hij voert de wolven, 2 maanden later arriveren er 3 wolven bij zijn huis

In de winter, als het sneeuwt en de bossen opdrogen, houden de meeste dieren een winterslaap. Dit maakt het moeilijk voor roofdieren om te overleven. Ze hebben dan grote moeite om voedsel te vinden. Dan proberen ze van alles te eten. Sommigen gaan zelfs naar naburige dorpen. Dit is wat er met deze man is gebeurd. Een hongerige wolvin kwam naar zijn deur en hij kwam haar te hulp. Maar het ondenkbare gebeurde. Hier zijn de details!

Wolf: Een hongerig dier

Het was koud en het sneeuwde hevig. Sommige planten verdorren terwijl dieren in winterslaap gaan. Voor Roofdieren , is jagen in deze periode altijd moeilijk. Er was bijna geen prooi aan de horizon.

Maar het kan een bedreiging vormen voor bewoners van gebieden in de buurt van het bos. Een van deze beesten kan inderdaad op elk moment verschijnen en aanvallen. Dat moet deze man gedacht hebben toen hij het tegenkwam Wolvin in zijn eigendom.

Lees ook  Het eenogige katje is eindelijk geadopteerd, zijn transformatie is ongelooflijk!

Lees Een hond geadopteerd uit een asiel is zo dankbaar dat hij zijn nieuwe baasje knuffelt!

Het was inderdaad een winteravond. Boswachter Štěpán, die in een klein dorp woonde, rustte thuis uit. Hij wordt plotseling verrast door een vreemd geluid van buitenaf komend. De geluiden leken van het hek te komen. Toen besloot hij naar buiten te gaan en naar buiten te kijken. Hij had er ongetwijfeld geen idee van dat er misschien een wolf op hem wachtte.

Toen de man zijn huis verliet om te kijken wat er in zijn tuin gebeurde, stond hem een ​​verrassing te wachten. EN Wolvin stond in zijn tuin. Het dier had vreselijke honger. Dat was duidelijk te zien aan zijn zeer uitgemergelde uiterlijk.

3 Drie wolven arriveerden in het dorp…

De boswachter was zich terdege bewust van het lot van deze wilde dieren in deze tijd van het jaar. In feite was het gebruikelijk dat wilde dieren naar dorpen kwamen om voedsel te zoeken. Dus hoewel hij bang was, besloot hij hem te voeden. Dus toen gooide hij een een groot stuk vlees naar de wolvin.

Lees ook  Van alle kattenrassen is dit de beste om in huis te hebben.

Daarna keerde de wolvin terug naar het bos. Maar in de dagen die volgden, hij gaat heel vaak naar huis van Stephan om iets te eten te halen. Je raakt na verloop van tijd aan zijn aanwezigheid gewend. Maar als de buren het merken, uiten ze enige afkeuring. Ze vrezen zelfs het ergste. Buren waarschuwen Stephan dat het voeren van de wolf gevaarlijk is voor het dorp. Dit zou dus kunnen leiden tot invasie .

Lees 4 dingen die honden haten die maar weinig mensen weten

Hij voedt de wolvin, 2 maanden later komen er 3 wolven bij hem thuisHij voedt de wolvin, 2 maanden later komen er 3 wolven bij hem thuisFacebook vastleggen

De boswachter dacht daar echter anders over. Hij was ervan overtuigd dat een hongerig beest gevaarlijker was. Daarom besloot hij het dier zo goed mogelijk te voeren. Op een gegeven moment echter een wolvin hij gaf geen verder teken leven voor de mens. Ze stopte met lopen om haar deel van het vlees te pakken.

Drie maanden gingen voorbij en de wolvin verscheen niet meer. Stephan is verrast door deze plotselinge verdwijning. Maar op een avond hoort hij een het beroemde gebrul voor zijn huis. Hij haast zich om het te controleren. En tot zijn grote verbazing realiseert hij zich dat het eigenlijk zijn vriend is. Maar dit keer werd het dier vergezeld door twee andere dieren.

Lees ook  Een man klimt van het ene balkon naar het andere om zijn kat te redden

Wolf: Terugverschijning na twee maanden

Die avond staat Stephan oog in oog met drie dieren, een wolvin en twee kleine welpen . Als je naar de twee jonge mensen kijkt, wordt alles duidelijker. Eindelijk drong het tot hem door waarom het beest de moeite had genomen om naar hun dorp te komen op zoek naar voedsel. Wat de welpen betreft, ze kijken hem met dankbare ogen aan.

Maar met dit bezoek begrijpt de boswachter eigenlijk dat er een kleine groep naar hem toe is gekomen Zeg vaarwel tegen hem . Ze moest het grondgebied verlaten en zich elders vestigen. Sindsdien heeft niemand ze in het dorp gezien.

Lees verder voor 5 dingen die uw hond u wil vertellen als hij naar u kijkt

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!