Início » Dieren » Hij voedt een puppy op, 6 maanden later vertelt de dierenarts hem het vreselijke nieuws

Hij voedt een puppy op, 6 maanden later vertelt de dierenarts hem het vreselijke nieuws

© Hij is een puppy aan het opvoeden, 6 maanden later vertelt de dierenarts hem het vreselijke nieuws

Een jonge student krijgt medelijden met een kleine puppy op straat en besluit hem mee naar huis te nemen en te adopteren. Wat de dierenarts hem onthulde, was een grote schok voor de jongeman na zes maanden samenwonen. Dit is het verhaal van Neo, een puppy die op straat wordt opgepakt.

Hij adopteert een puppy die hij op straat heeft gevonden

George, een 18-jarige jongen, hij vond een klein puppy op straat . Het is voor hem onmogelijk om dit bolletje bont te missen en hem aan zijn lot op straat achter te laten. Dan besluit hij haar mee naar huis te nemen. Hij noemde hem toen Neo.

Thuis, Neo, kleintje de pup gedraagt ​​zich ongewoon voor een babyhondje. De jonge jongen merkt dit vanaf de eerste dagen in het gezelschap van zijn geadopteerde dier. In feite probeert de puppy dit de hele tijd te doen gaten graven in de tuin .

Lees ook  Een verrassend röntgenbeeld van een mopshond deed velen versteld staan!

Lees Deze bange pup is net geopereerd, de dierenarts heeft hem moeten wiegen als een baby

Hij voedt een puppy op, 6 maanden later vertelt de dierenarts hem het verschrikkelijke nieuwsFacebook vastleggen

Toen ze dit gedrag zagen, dacht iedereen dat het misschien zo was een gedragskenmerk dat specifiek is voor deze kleine puppy . Om hem op zijn gemak te houden, liet de jongeman hem door de tuin rennen. De tijd verstrijkt en Neo wordt volwassen. Hij het hek ondermijnen enz probeert vaak te ontsnappen .

Het vreemde aan het verhaal was dat de puppy die uitgroeide tot een grote hond nog steeds rondrende in de tuin waar een paar herdershonden stonden. Maar George vroeg zich niet af waarom zijn hond Neo erop stond naar de honden van de buren te gaan.

De dierenarts zal uitspraak doen

Op een dag ontsnapte Neo opnieuw uit zijn hek. Hij is nu heel anders dan het kleine puppy dat George op straat heeft opgepikt. Zes maanden later werd de hond een groot beest. Ondanks de tijd die hij bij George’s familie doorbracht, kan de hond niet zo goed overweg met anderen, behalve met zijn redder.

Lees ook  Ze adopteren een hond uit een asiel en nemen hem mee naar een vuurwerkshow - en de hel breekt los!

De eigenaar geeft toe dat hij Neo nog nooit heeft horen blaffen of kwispelen. Dit is echter normaal hondengedrag. George realiseert zich echter dat het kleine puppy dat hij zes maanden geleden op straat heeft opgepikt, dat wel doet sterke kaken . En dat hij erin slaagde een gat in de volière te maken door alleen maar met zijn tanden aan het hek te knagen.

Lezen: Tiny Puppy raakt bevriend met de grootste hond van het asiel

Hij voedt een puppy op, 6 maanden later vertelt de dierenarts hem het verschrikkelijke nieuwsFacebook vastleggen

En er is nog een ontsnapping uit Neem, maar deze keer belandde hij in dekking. Medewerkers van het asiel namen daarom contact op met de jonge student om hem te informeren dat zijn huisdier in het centrum was. Daar aangekomen wilde de dierenarts praten met de eigenaar van een klein puppy dat in een groot beest was veranderd.

George kon het niet geloven, hij was erg verrast door wat de dierenarts hem vertelde. “Ik kon nauwelijks geloven wat ik hoorde. Het blijkt dat in de straat van de stad Ik vond geen puppy, maar een wilde wolf » verklaart de jongeman. Nog minder dat hij zes maanden lang een wild dier in zijn huis hield.

Lees ook  Een geadopteerde hond met ademhalingsproblemen krijgt alleen behandeling als zijn trooster er is

Néo, een kleine puppy onder de hoede van de organisatie

Na deze mededeling van de dierenarts dat de op straat aangetroffen en zes maanden lang door een student opgevoede pup een wilde wolf is, is het uiteraard onmogelijk om hem te houden. Een organisatie die wilde wolven helpt zich aan te passen aan hun terugkeer naar het wild, nam ze op om ze kennis te laten maken met hun natuurlijke omgeving.

Op een gegeven moment merkten we dat George kleine puppy Neo miste, maar dat verdween snel. De wilde wolf raakte snel gewend aan zijn natuurlijke omgeving en is klaar om terug te keren naar het bos.

Lees Deze puppy, achtergelaten in het park, heeft de beste ontmoeting van zijn leven!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!