Início » Dieren » Hij vraagt ​​aan het asiel welke kat het minst adopteerbaar is, hun voorstel is ongelooflijk

Hij vraagt ​​aan het asiel welke kat het minst adopteerbaar is, hun voorstel is ongelooflijk

© Ze vraagt ​​aan het asiel welke kat het minst adopteerbaar is, haar ongelooflijke voorstel

Het is voor een zwarte kat niet zo gemakkelijk om een ​​adoptiegezin te vinden. Sterker nog, veel mensen rennen voor hem weg. En deze situatie wordt moeilijker wanneer deze dieren aan ziekten lijden. Dit is het geval wanneer Duke een zwarte kat is. Maar uiteindelijk krijgt hij een zegen.

Kat: Een zwarte kat die niemand wil

In het asiel werd een kat genoemd Hertog z zwarte kleur die niemand wilde adopteren. Niet alleen zijn huidskleur maakte mensen bang, maar zijn gezondheidstoestand was ook ernstig. In feite lijdt deze kat aan een besmettelijke ziekte die typisch is voor kittens.

Deze kat lijdt aan een ziekte die gedragen door bloed . Dit is eigenlijk IVF, vergelijkbaar met HIV. Het is een kattenimmunodeficiëntievirus dat van generatie op generatie wordt overgedragen. Duke is dus een van de dieren die niet aan dit ongeluk konden ontsnappen.

Lees ook  Deze hond had zonder tussenkomst van vrijwilligers kunnen overlijden, luister naar zijn verhaal!

Lees 5 weeskittens profiteren van de moederliefde van een hond die dol is op katten

Geruststellend is dat dit virus niet wordt overgedragen door wind of aanraking. Maar, mensen zijn waakzaam van Duke om het risico op besmetting te verkleinen. Bovendien wordt de zwarte kat vaak gehaat, omdat kinderen vaak bang worden alleen al bij het zien ervan.

Naast de kleuring en het virus lijdt deze kat ook aan een andere ziekte. Duke doet dat inderdaad angst probleem . Hij is vaak bezorgd en gestrest, wat hem soms tot zelfvernietiging dwingt. Hij heeft de neiging zijn haar te verwijderen als hij in de problemen zit.
Hij vraagt ​​aan het asiel welke kat het minst adopteerbaar is, hun voorstel is ongelooflijkFacebook vastleggen

Een ommekeer voor Duke

Na lang wachten in het asiel zag de kat eindelijk de zon op hem schijnen. Terwijl de adoptanten voor hem wegliepen, a er verscheen een jonge vrouw . Ze ging eigenlijk het centrum binnen om een ​​huisdier te vinden.

Lees ook  Deze dove, blinde en zieke hond staat op het punt een levensveranderende ontmoeting te hebben

Dus toen ze aankwam, schokte ze iedereen in het asiel. Toen ze binnenkwam, wilde ze de identiteit van de kat weten “minst adoptief”. Meestal zoeken mensen die naar het asiel komen naar dieren in de frontlinie. Maar de jonge vrouw wilde hij kreeg een kans voor degenen die er geen hebben.

Lees deze kat ziet zijn meesteres dansen in plaats van naar hem te luisteren, zijn hilarische reactie

Het personeel stelde woensdag verrassend genoeg Duke voor. Zij hebben de vrouw geïnformeerd van alle problemen van deze kat. Deze mensen concentreerden zich vooral op de ziekte waaraan hij leed. Ze benadrukten vooral dat de ziekte IVF is ongeneeslijk .

Deze informatie heeft de jonge vrouw echter niet afgeschrikt. Alleen al het zien van de kat zorgde ervoor dat ze hem snel wilde adopteren. Daarom vertelde ze deze specialisten dat ze Duke graag als huisdier wilde adopteren. DUS, ze heeft de kat meegenomen en zij nam hem mee naar haar huis.

Lees ook  Golden Retriever steelt de show op een verjaardagsfeestje en verovert de harten van de gasten (video)

Hij vraagt ​​aan het asiel welke kat het minst adopteerbaar is, hun voorstel is ongelooflijkFacebook vastleggen

Cat: Zeer succesvolle installatie voor Duke

De kat voelt zich goed in zijn nieuwe huis. En hij kan heel goed overweg met een vrouw die ook dol is op kittens. Daarnaast heeft het een nog een kat van 15 jaar oud die een zekere medeplichtigheid met Duke ontwikkelt. En de jonge vrouw vertrouwde toe dat de ander toch een zachtaardig en vriendelijk dier was.

Dit verhaal ging viraal Reddit na de publicatie van de vrouw. Hij wilde de wereld laten zien dat het mogelijk is om een ​​ziek dier een kans te geven. En de kat lijkt een deel van haar ziekte te hebben overwonnen. Ze trekt haar haar dus niet meer uit.

Lees Pitbull steunt zijn baasje die nog maar een paar minuten te leven heeft, ontroerend tafereel

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!