Início » Dieren » Hij weigert een puppy geboren zonder voorpoten te euthanaseren, zijn leven zal voor altijd veranderen

Hij weigert een puppy geboren zonder voorpoten te euthanaseren, zijn leven zal voor altijd veranderen

© Hij weigert een puppy geboren zonder voorpoten te euthanaseren, zijn leven zal voor altijd veranderen

De dierenarts dacht dat het moeilijk zou zijn voor een puppy die met de afwijking geboren werd, om een ​​normaal leven te leiden. Dit heeft dit echtpaar dat euthanasie weigerde echter niet afgeschrikt. Het leven van een hond zal voor altijd veranderd zijn. Hier zijn de details!

Pup: Hond is gehandicapt vanaf de geboorte

Pitbull Lou Robinson uit Texas en haar man Mark hebben een nestje puppy’s. Ze waren allemaal in zeer goede gezondheid, behalve één puppy die een zeer ongebruikelijke bouw had. Eigenlijk een kleine pitbull die ze noemden Nubby dat had hij niet voorbenen . Zijn moeder accepteerde hem echter nog steeds.

Ondanks zijn ongewone uiterlijk wees de hond hem niet echt af. Dit was echter het geval kan hem niet voeden . Van zijn kant werd de puppy door zijn broers en zussen uit de tepel geduwd. Hij kon niets anders doen dan zielig schreeuwen omdat hij niet voor het eten kon vechten.

Lees ook  Ze vinden een vreemde doos en schreeuwen van angst als ze beseffen wat erin zit

Lees signalen dat uw hond of kat denkt dat u hun moeder bent

Daarom belde het echtpaar een dierenarts voor advies. Maar het voorstel bevredigde Lou en haar man niet. In feite is het koppel ontworpen door een dierenartsdoden zodat de puppy complicaties kan vermijden die hem in zijn volgende leven kunnen overkomen. Iets wat Lou en Mark categorisch weigerden.

Hij weigert een puppy geboren zonder voorpoten te euthanaseren, zijn leven zal voor altijd veranderenInstagram vastleggen

Bovendien waren beiden gewend aan het redden van zwerfhonden. En het was voor hen uitgesloten om de pup los te laten, ook al moest dat wel flesvoeding . Dus Mark en Lou brachten het hondje naar huis. Dus zorgden ze om de beurt voor hem en hielden hem dag en nacht gezelschap.

Een gezondheidsprobleem dat nog erger kan worden

Een tijdje leek alles goed te gaan voor Nubby. Ze heeft een puppy een beetje volwassen en zelfs een beetje aangekomen. Bovendien gingen zijn ogen open en ontwikkelden zijn oren. Tegelijkertijd ontwikkelden zijn zintuigen zich. De puppy kon dingen ruiken en stemmen herkennen. Bovendien probeerde hij zelfs te blaffen.

Lees ook  Hier zijn 4 factoren die ervoor kunnen zorgen dat uw hond langer leeft

Er is een maand verstreken. Een periode waarin het goed ging met de pup. Maar plotseling begon hij niezen . In eerste instantie was er niets verontrustends voor Lou en Mark, totdat zijn neus begon te zwellen en hij moeite had met poepen. Ze wisten dat ze Nubby zonder verder uitstel opnieuw naar de dierenarts moesten brengen.

Lees Een vrouw ontdekt afgrijzen als ze ziet wat er in een rode tas zit

Hij weigert een puppy geboren zonder voorpoten te euthanaseren, zijn leven zal voor altijd veranderenInstagram vastleggen

De dierenarts heeft tests met de puppy uitgevoerd. Hij heeft een röntgenfoto van haar gemaakt. En de analyses maakten het mogelijk om een ​​diagnose te stellen problemen met de slokdarm. De dierenarts heeft vervolgens de nodige maatregelen genomen . Daarom schreef hij antibiotica voor en legde hem in een couveuse.

De toestand van de puppy was kritiek, maar hij gaf niet op. Hij vocht om in leven te blijven. Mark en Lou vochten ook om hem. Dus na een aantal maanden ziekenhuisopname kon hij dat wel om naar zijn plaats terug te keren .

Lees ook  Deze labrador kan haar geluk niet bedwingen tijdens het spelen met de puppy's.

Puppy: Na zoveel beproevingen komt vervulling

Drie jaar zijn verstreken sinds Nubby de puppy in het ziekenhuis werd opgenomen. Het echtpaar gaf hem zoveel liefde dat hij een vrolijke en energieke hond werd. En hoewel hij bepaalde bewegingen niet kon uitvoeren, kreeg Nubby meer zelfvertrouwen en niet meer vallen . Hij weet dat zijn meesters er altijd zullen zijn om hem te helpen en te ondersteunen.
Hij weigert een puppy geboren zonder voorpoten te euthanaseren, zijn leven zal voor altijd veranderenInstagram vastleggen

Daarnaast kochten Lou en Mark een puppy en speciale uitrusting op wielen vervang zijn voorpoten. Dit gaf hem iets om op te leunen als hij zich moe voelde. Zijn meesters creëerden ook een Facebook-pagina waarop hij zijn dagelijkse leven kon delen. Nubby heeft momenteel veel fans. In feite heeft het meer dan 60.000 volgers .

Om te lezen Zo vaak is het passend om een ​​hond te ontwormen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!