Início » Dieren » Hij werkt de hele dag onvermoeibaar om de geredde hond de tuin te geven die hij verdient!

Hij werkt de hele dag onvermoeibaar om de geredde hond de tuin te geven die hij verdient!

© Hij werkt de hele dag onvermoeibaar om een ​​geredde hond de tuin te geven die hij verdient!

Een vrouw accepteerde de uitdaging en adopteerde een ‘destructieve, agressieve en achterdochtige’ hond. Dit is in de hoop dat deze moeilijke jongen met een beetje geduld en genegenheid zijn gewoonten zal veranderen.

Dus stelde ze de hond voor aan haar vriendin, die haar vertelde dat hij haar niet zo leuk vond. Maar toen verrichtte hij een daad van vriendelijkheid die bewijst dat daden luider spreken dan woorden.

De tuin van KaTarra Taylor had een make-over nodig

Ze is echter net verhuisd naar een huis in lijn met zijn reddingshond van 120 pond. Bovendien wist ze dat hij graag een echte tuin wilde hebben om in te spelen.

Lees ook  3 waakhondenrassen waarvan experts zeggen dat ze uitzonderlijke instincten hebben

Lees Werknemers bieden een deken aan aan een zwerfhond die heel dankbaar is!

Een man werkt dagenlang onvermoeibaar om een ​​geredde hond de tuin te geven die hij verdient!Bron: Instagram vastleggen

Bentley de beagle was toen nog geen hond het gemakkelijkst te verzorgen. Hij had echt veel gedragsproblemen, waarschijnlijk door een moeilijk verleden. En KaTarra trainde hem altijd, kalmeerde zijn angst en nam zijn agressie weg.

‘Ik wist dat ik ruimte had met gras begroeid waar Bentley zou kunnen spelen zou een grote hulp zijn.”

Aanvankelijk was de binnenplaats slechts een gewone betonnen plaat. Maar de vriend onbevooroordeeld van KaTarra toegeslagen. Dus deed hij iets speciaals voor zijn geliefde hond.

Een man werkt dagenlang onvermoeibaar om een ​​geredde hond de tuin te geven die hij verdient!Bron: Instagram vastleggen
Prachtig terras voor deze hond!

Dit weekend was mijn geweldige vriend hard aan het werk met het bouwen van Bentley’s patio. Wij hebben veel geluk.

Lees ook  Maak kennis met Monty, een schattige kat met een ongewoon gezicht

Lees hoeveel eiwit geschikt is voor uw hond?

KaTarra deelde vervolgens de foto’s haar vriend, die hard aan het werk is met het verbouwen van Bentley’s tuin. Eerst scheurt hij alle tegels eruit en legt dan wat gras neer, zodat de hond een comfortabele ligplaats heeft.

Een man werkt dagenlang onvermoeibaar om een ​​geredde hond de tuin te geven die hij verdient!Bron: Instagram vastleggen

Op de nieuwste foto is Bentley te zien terwijl hij aan het loungen is in zijn nieuwe tuin en het is duidelijk dat hij er dol op is.

Het is aardig van KaTarra’s vriend om Bentley zijn eigen plekje in de tuin te geven. En wij wensen KaTarra veel succes met de gedragsproblemen van haar hond.

Wij denken dat zijn nieuwe tuin een stap in de goede richting zal zijn. Nu is hij erg blij met zijn nieuwe gezin!

Lees ook  Een hond geadopteerd uit een asiel is zo dankbaar dat hij zijn nieuwe baasje knuffelt!

Lees een praktische gids om te voorkomen dat uw kat aan uw meubels krabt

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!