Início » Dieren » Hij wil de kattenbak verplaatsen, de scène verandert in enkele minuten in een nachtmerrie (Video)

Hij wil de kattenbak verplaatsen, de scène verandert in enkele minuten in een nachtmerrie (Video)

Hij wil de kattenbak verplaatsen, de scène verandert in enkele minuten in een nachtmerrie (Video)

Iedereen die een kat heeft, heeft ongetwijfeld al gemerkt dat het een dier is dat dol is op kartonnen dozen. Katten zijn er om veel redenen dol op. Sommige katten doen zelfs alles om hun doos te beschermen!

Kat: speciale waardering voor kartonnen dozen!

Je hebt vast wel eens een kat gehad die een kartonnen doos in een kamer had gezet. En enige tijd later merkte je dat je kat er zijn intrek in had genomen. Het is alsof je kat een nieuw thuis heeft gevonden!

Katten schuilen graag in een kartonnen doos omdat het ze een nieuw thuis biedt. Een gevoel van veiligheid . In feite is het een afgesloten en min of meer privéruimte. De kat voelt zich dus op zijn gemak binnenshuis en wil er daarom vaak zijn intrek nemen!

Lees ook  Een hond ontmoet een door zijn eigenaar geadopteerd puppy en de twee worden onafscheidelijk.

Lees verder Vindt een hond vastgebonden aan een boom en ontdekt het ergste in een zak ernaast

Je kat vindt kartonnen dozen ook de perfecte plek om een dutje te doen. Hij is ervan overtuigd dat niemand hem zal storen als hij binnen slaapt. Je kunt dus gerust zeggen dat je kat ze de perfecte plek vindt om een dutje te doen!

Een tijdje geleden had een vrouw een Amazon box in haar huis. Haar kat koos de doos als de perfecte slaapplaats. Op een gegeven moment wilde de eigenaar de doos verplaatsen, maar ze had de reactie van haar kat niet verwacht!

De kat was tot alles bereid om de doos te verdedigen!

De eigenaar wist niet hoeveel de kat van zijn doos hield. De vrouw besefte al snel dat het een vergissing was om te proberen de doos te verplaatsen. een slecht idee . Zijn vrolijke, vriendelijke kat was veranderd in een agressief dier!

Lees ook  Mishandelde hond gered door SPA, zijn leven voorgoed veranderd

De kat gaf het zelfs aan de dame, tot haar grote verbazing. klauwen in de lucht. Dit was zijn manier om zijn baasje te laten weten dat hij niet in de buurt van de doos mocht komen. We kunnen tenminste zeggen dat de verdedigingstechniek van de kat werkte!

Lees meer Wat betekent het als een hond afdwaalt van zijn baasje en waarom is dat zo verontrustend?

Deze kattenvrouw hield het niet lang vol en vertrok . Ze merkte dat de kat overbezorgd was. Dus liet ze de doos op de bank staan, wetende dat haar huisdier niet wilde dat ze hem zou verplaatsen!

Het is echter verrassend hoe snel de kat in staat was om de doos te verplaatsen. veranderde de stemming . Hij vertoonde tekenen van agressie naar zijn bazin, alleen maar omdat ze de kartonnen doos wilde verplaatsen. We kunnen dus zeggen dat de kat zijn territorium heeft afgebakend en deze Amazonedoos als de zijne beschouwt!

Lees ook  Wat gebeurt er als je kat gelatine eet? Hier is het antwoord

Een kattenvideo die internetgebruikers aan het lachen maakte!

De video van deze kat die zijn kartonnen doos beschermt, heeft de aandacht getrokken van veel internetgebruikers. Het was echt vermakelijk om te zien hoe het dier zijn best deed om zijn hol te verdedigen. Sommigen schreven zelfs grappige opmerkingen over de kat en zijn eigenaar!

Sommige internetgebruikers zeiden dat de doos al eigendom was van de kat . Sommigen hebben dit gebruikt om een theorie naar voren te brengen. Eén persoon suggereerde zelfs dat katachtigen bijzonder dol zijn op Amazon dozen !

@packmentality #yikes #meancat #tortiesoftiiktok #livinabox #cardboardcathouse #getback #mad #catgetback – Ludacris

Lees meer Neemt zijn hond mee naar de dierenarts voor een vreselijke reden, zijn verzoek doet het personeel walgen

Om meer artikelen zoals deze te lezen, raden we je aan onze categorie Huisdieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!