Início » Dieren » Hij wil een selfie maken met de slang, wat hij duur vindt.

Hij wil een selfie maken met de slang, wat hij duur vindt.

© Hij wil een selfie maken met een slang, wat hij duur vindt.

Een foto maken met een dier dat je niet vaak ziet lijkt me een goed idee. Het is immers altijd goed om ontmoetingen vast te leggen met dieren die je zelden ziet. Maar dat is niet altijd een goed idee, zoals dit incident tussen een mens en een slang bewijst!

Dwang om op de foto te gaan met een ratelslang!

Je komt niet elke dag oog in oog te staan met een ratelslang. Zo’n kans zorgt ervoor dat je echt een foto wilt maken om het moment vast te leggen. Aan de andere kant kan dit type reptiel gevaarlijk zijn, je moet altijd alert zijn!

Todd Fassler had het geluk om in Amerika ratelslangen tegen te komen. Veel mensen zouden beven van angst voor zo’n dier, maar deze man uit San Diego was kalm. Het is eerlijk om te zeggen dat dit soort dier is. verre van eng !

Lees ook  Een gewonde aap kreeg zijn levensvreugde terug dankzij deze schattige kat

Lees Ze vinden een gigantische slang en zijn verbaasd om erachter te komen wat hij verbergt.

Even later dacht Todd Fassler dat hij een selfie met de slang zou maken. De slang was echter niet zo happig op de foto. De man uit San Diego hield echter vol en benaderde het reptiel!

De ratelslang stelde zijn gebaren niet op prijs en werd erg agressief. In feite begon het reptiel door in de hand van Todd Fassler te bijten. . De beet van het dier bleef niet zonder gevolgen voor de man die op de foto wilde!

De beet die Todd Fassler duur heeft gekost!

Toen Todd Fassler werd gebeten. Zijn hand begon een paarsachtige tint te krijgen . Na de slangenbeet begon ook zijn lichaam te trillen. Hij werd met spoed naar de eerste hulp gebracht om te voorkomen dat zijn toestand verslechterde!

Lees ook  Een hond en een kat die in een veld zijn achtergelaten, zoeken samen een thuis

Toen Todd Fassler eenmaal bij de SEH aankwam, ging alles ten goede. Hij kon zelfs herstellen na verschillende behandelingen. ontsnapte zonder verwondingen . Het leven van degene die met de slang op de foto wilde, was daardoor buiten levensgevaar!

Lees meer Deze puppy van 8 weken oud heeft de hik en zijn reactie gaat de hele wereld over

De slangenbeet liet niet veel schade achter op zijn lichaam, maar ook niet op zijn bankrekening. De behandeling van Todd Phillips na een slangenaanval kostte hem veel geld. Zijn rekening toen hij A&E verliet was ongeveer $ 153.000. !

Opgemerkt moet worden dat ratelslangen giftige dieren zijn. Hoewel Todd Fassler ongedeerd ontsnapte, was zijn behandeling verre van eenvoudig. Er werd een grote hoeveelheid tegengif gebruikt om zijn verwondingen te behandelen!

Lees ook  Persoonlijkheidstest: heb je een hoog niveau van emotionele intelligentie?

Behandeling na een ratelslangaanval is duur!

Je kunt herstellen van een ratelslangaanval. Aan de andere kant is het besparen van medische kosten niet zo eenvoudig. Tegengif om de beet van dit reptiel te genezen zijn zeldzaam en bereiken exorbitante prijzen!

Een dosis tegengif voor een ratelslangbeet kost ongeveer 5.000 euro . Als er enige les uit deze gebeurtenis kan worden getrokken, is het om op te passen voor giftige dieren. Een aanval van een van hen kan je bankrekening leegmaken of je zelfs doden!

pic.twitter.com/hMTRKeiVWT

Lees meer Een labrador puppy en een cheetah ontmoeten elkaar in de dierentuin – wat er daarna gebeurt is ondenkbaar!

— nelimar (@nelimar165) 7 juli 2023

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!