Início » Dieren » Hij zwemt met zijn zieke hond in slaap, een verhaal dat de wereld schokte

Hij zwemt met zijn zieke hond in slaap, een verhaal dat de wereld schokte

© Hij zwemt zijn zieke hond in slaap, een verhaal dat de wereld schokte

Schoep de hond verschijnt op de foto in de armen van John Unger in de wateren van Lake Superior. Dit laatste veroorzaakte grote opschudding op internet. Er schuilt echter een ontroerend verhaal achter dit gebaar. Je ontdekt het in dit artikel.

The Dog: Het verhaal van John en zijn hondengezel

Schoep, een Berger-kruisvaarder, vergezelde John Unger bijna twintig jaar. Maar na zo lang kreeg de hond last van ernstige artritis. Onder deze omstandigheden waren we van plan hem te euthanaseren. Als gevolg hiervan besloot John een bijdrage te leveren verzacht je pijn .

Om het lijden van zijn hond te verzachten, besloot John hem een hydrotherapie . Dit is eigenlijk wat wordt aanbevolen voor mensen met artritis. De man kwam zo zijn oude vriend ten goede.

Lees ook  5 tips om je hond af te koelen bij warm weer

Om te lezen Een hond wacht op zijn minnares met een fakkel om haar ’s nachts te begeleiden: “Verlicht haar weg”

Zijn keuze viel toen op Hořejší jezero, dat deze zomer behoorlijk warm water bood. Dit helpt om uw hond te ontspannen door de warmte en gewichtloosheid. Maar omdat de prognose van de dierenarts verre van goed was, besloot hij met zijn trouwe metgezel op de foto te gaan.

Hij zwemt met zijn zieke hond in slaap, een verhaal dat de wereld schokteInstagram vastleggen

Om geweldige foto’s te krijgen, riep John de hulp in van Hannah Stonehouse Hudson. De laatste is een van zijn vrienden. De fotograaf reisde vervolgens naar Lake Superior om hen te ontmoeten. Vervolgens fotografeerde ze haar vriend en zijn hond gedurende vijf minuten.

De opkomst van John Unger en zijn trouwe vriend

John Unger en zijn hond passen van onbekenden tot beroemdheden in zeer korte tijd. Na een kleine fotoshoot plaatste Hannah Stonehouse Hudson een bericht op haar Facebook-pagina. Daar plaatst hij zijn favoriete foto.

Lees ook  Een redder redde een hond die vastzat in een dam en verlamd was door angst, een echte held

Kort na deze publicatie ging de foto viraal. Het stapelde zich overal op 300.000 vind-ik-leuks enz 32.000 reacties . De eigenaar van de hond was achteraf zeer verrast. Hij besteedde zelfs twee dagen aan het doornemen van de commentarensectie, één voor één lezend.

Lees Dit is de reden waarom uw kat plotseling naar uw gezicht komt

Alle aanmoediging van internetgebruikers hielp John zijn hoofd uit zijn hondensituatie te halen. Ze stuurden Schoep inderdaad veel liefde. Ze waren ook vervuld van bewondering voor zijn meester.

Internetgebruikers onthulden ook hun emoties met betrekking tot de foto van de twee metgezellen. Toen hadden we de gelegenheid om het beeld van een hond in de armen van zijn baas te zien verhoogde hun moreel . John zei toen dat op dat moment zijn “nog hoger ging”.

Lees ook  Deze golden retriever herkent zijn voormalige baasje en barst in tranen uit in een hartverscheurende scène

Hij zwemt met zijn zieke hond in slaap, een verhaal dat de wereld schokteInstagram vastleggen

Hond: Lake Superior en twee metgezellen

John wilde dat zijn hond alles zou ontdekken wat er te ontdekken viel. Daarom ging hij heel vaak met Schoep wandelen. Om precies te zijn, beide metgezellen gingen drie keer per dag .

De eerste keer dat John en zijn hond naar het meer gingen, was 13 jaar vóór deze gebeurtenis. Nadat Schoep de diagnose van hem kreeg artritis , begon zijn meester hem daar vaker heen te brengen. Hij zag de verandering, maar wist dat het hem niet zou genezen.

Lees Deze Duitse herder zorgt voor weesjongens en wordt hun vader

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!