Início » Dieren » Hoe een hond zich voelt als je hem vertelt dat je van hem houdt, aldus wetenschappers

Hoe een hond zich voelt als je hem vertelt dat je van hem houdt, aldus wetenschappers

© Hoe een hond zich voelt als je hem vertelt dat je van hem houdt, aldus wetenschappers

Dankzij het gedrag van honden is het mogelijk om ze op een natuurlijke manier te observeren voor onderzoek. Bovendien kunnen mensen dankzij hen hun gevoelens veel gemakkelijker uiten. En als je het niet weet, gaan we je vandaag vertellen hoe een hond zich voelt als je hem vertelt dat je van hem houdt.

Maar voordat we tot de kern van de zaak komen, moeten we één ding duidelijk maken. De betekenis van liefde is eigenlijk relatief en het zou ongepast zijn om commentaar te geven op wat dieren voelen.

Hoe voelt jouw hond zich als je zegt: ik hou van je?

Volgens Canine Cottage kunnen honden daadwerkelijk ruiken liefhebben en teruggeven Ze konden zelfs aantonen dat hun hartslag met 46,2% stijgt als ze zeggen: “Ik hou van jou”. En aan de andere kant dat het met 22% kan afnemen als je ze aait of in je armen neemt.

Lees ook  Een oudere hond kan niet stoppen met glimlachen als hij beseft dat hij gered is

Lees Ze adopteren een Jack Russell-puppy uit een asiel, 24 uur later gebeurt het ondenkbare

In het geval van mensen neigt hun hart ernaar verslagen met 10,4% als hij zijn hond ziet. Er moet ook aan worden herinnerd dat de nieren ook erg nuttig zijn om mensen emotioneel te ondersteunen. Bovendien belicht het onderzoek ook de respons psi als ze bij hun favoriete speelgoed zijn.

Hoe een hond zich voelt als je hem vertelt dat je van hem houdt, aldus wetenschappersBron: Instagram vastleggen

Hoe weet je of hij zich geliefd voelt?

Wanneer een hond zich geliefd voelt, voelt hij zich ontspannen. Dit betekent dat hij het vertrouwen heeft om zonder angst naast zijn meester te staan. Hij laat zich gemakkelijk aaien en schrikt niet van pijn of vreemd gedrag.

Hoe toont een hond genegenheid aan zijn eigenaar?

Hond likt zijn meester op zijn zij liggen, buik laten zien, nieuwsgierig snuffelen. Maar ze ligt ook rustig naast haar meester, volgt hem overal en knabbelt zachtjes en speels aan hem, waarmee ze laat zien dat ze van haar meester houdt. Het is echter waarschijnlijk dat hij bepaalde dingen doet die uniek zijn voor zijn persoonlijkheid.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!