Início » Dieren » Hoe kunnen we voorkomen dat hij zich zo gedraagt?

Hoe kunnen we voorkomen dat hij zich zo gedraagt?

Veel baasjes zijn in paniek geraakt door deze vreemde gewoonte. In de eerste levensjaren van een hond is dit logisch, maar de situatie kan snel uit de hand lopen. Laten we eerlijk zijn, straffen en schreeuwen helpen niet. Om te voorkomen dat hij het doet, is het noodzakelijk om de oorzaak te analyseren. Op die manier moet u uw hond door deze turbulente tijd heen kunnen loodsen.

Als we zouden opsommen wat een hond doet, zouden we uren kunnen doorgaan. Tot overmaat van ramp gaat het meestal om veel van onze persoonlijke bezittingen. Nee, het zijn niet alleen schoenen of kleding. Meer dan ooit moet u aandacht besteden aan uw meubels en accessoires.

Hoe voorkom je dat je hond alles kauwt?

Lees ook  Dit vreemde paard stal de show tijdens een fotoshoot voor zijn eigenaars

Voor honden is entertainment bijna net zo belangrijk als eten. Experts definiëren het zelfs als een sleutelelement van hun opleiding. Bovendien ontdekken we, nadat we ze met een vergrootglas hebben onderzocht, dat al het speelgoed zichzelf kauwt. Zoals u ziet, moeten we het doen met deze aanpak, ook al betekent dit dat we vaker moeten investeren in een assortiment dat is aangepast aan zijn leeftijd of de grootte van zijn hoektanden.

Lees verder
Video: ze filmde wat haar hond doet als hij weg is, wat ze aantreft raakt haar diep

Een hond is een dier dat veel genegenheid kan bieden. De relaties die worden gecreëerd met de omgeving kunnen soms zo verstikkend zijn dat men denkt aan een vreselijke verlating. Aan de andere kant observeren blinden ze als melk in brand. In tegenstelling tot onafhankelijke katten kunnen ze jaren wachten op de komst van hun overleden baasje. Daarom moeten we, ongeacht hoe lang we van huis zijn, alles goed plannen. Net als bij een kind moeten we tijd maken nadat we terug zijn. Medeplichtigheid en concessies voelden zullen vertienvoudigd worden! Het is magisch!

Lees ook  Onweerstaanbaar, de "kat in de schoenen" is echt en zijn zachte ogen krijgen alles wat hij wil.

Sport. We doen het niet graag alleen. Inderdaad, in de middle of nowhere verdwaalt men of verveelt men zich. Aan de andere kant, als je in de buurt van een hond bent, is het gemakkelijker om jezelf te motiveren om op zondagochtend op te staan. Het verplegend personeel staat er immers op. Dit is een manier om jullie beiden fit te houden. Het vrijkomen van energie van uw huisdier is ongelooflijk.

Er zijn zelfs hondenrassen die constant behoefte hebben om iets anders te zien dan het appartement. Meerdere keren per dag Meerdere keren per dag vragen ze hun meester om een ​​wandeling, en niet alleen om hun natuurlijke behoeften te bevredigen. Nadat uw wandeling of hardloopsessie voorbij is, zult u er geen spijt van krijgen dat u eraan bent begonnen. Over het algemeen zal dit uw band versterken en bijdragen aan het psychologische evenwicht van uw hond.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!