Início » Dieren » Hoe vertel je je kat dat je van haar houdt in je eigen taal?

Hoe vertel je je kat dat je van haar houdt in je eigen taal?

Katten zijn dieren die op de meest onbaatzuchtige en onvoorwaardelijke manier gezelschap, genegenheid en loyaliteit bieden. Maar ze tonen hun liefde op een andere manier. Dat verklaart waarom sommige mensen hun gedrag verkeerd kunnen interpreteren.

Net als honden hebben katachtigen speciale aandacht, vertroeteling en zorg nodig om zich geliefd te voelen en deel uit te maken van het gezin. Kattentaal kennen en die gebruiken om affectie te tonen kan de relatie verdiepen.

Naaien

Bij katten is een gefixeerde, directe en wijd open blik een teken van angst. Omgekeerd is een ontspannen, samengeknepen blik een teken van kalmte en ontspanning.

Lees verder Zwaarlijvige kat wordt geadopteerd nadat hij internetberoemd is geworden

Het langzame knipperen van de ogen van een kat is hun liefdevolle manier om te zeggen “Ik hou van je”. Daarom raden kattengedragsdeskundigen aan om ze zachtjes aan te kijken en langzaam met hun ogen te knipperen om de “Ik hou van je” met hun eigen tong terug te zeggen.

Lees ook  Na een jaar in het asiel is een geredde pitbull eindelijk geadopteerd!

Jak říct své kočce, že ji milujete, ve svém jazyce?Bron.

Een andere manier om liefde te tonen aan een kat is door zijn lichaamstaal na te bootsen. Katten begroeten hun baasjes meestal met een zachte kus. Experts raden aan om dit natuurlijke gedrag na te bootsen.

Respecteer je ruimte

De beste manier om je genegenheid voor een kat te tonen is door zijn regels, persoonlijke ruimte en tijd te respecteren. Vermijd het versterken van de interactie en laat de kat zich op zijn gemak voelen. Kattengedragsdeskundigen leggen uit dat katten van nature graag de controle hebben. Daarom beslissen ze graag zelf wanneer ze beginnen met de interactie met mensen, en ook wanneer ze die beëindigen. Deze beslissing respecteren is een manier om haar liefde te tonen.

Jak říct kočce, že ji máte rádi, ve vašem jazyce?Bron.

Katten zijn extreem gevoelig voor aanraking en geven er daarom de voorkeur aan om op bepaalde delen van hun lichaam geaaid te worden. We weten ook dat onze katachtige vrienden zich op een positievere manier gedragen. Zoals spinnen, spinnen of ritmisch masseren met hun voorpoten. Ze worden ook graag geaaid over hun kin, wangen en snorharen. Maar ook onder hun oren, het deel van hun gezicht waar ze kleine kale plekjes hebben, het minst dichte haar.

Lees ook  Een poema vraagt een hond om hulp - je kunt niet raden waarom!

Lees verder Katten vallen regelmatig van balkon 4e verdieping, meldt buurman

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!