Início » Dieren » Hoe voelt uw kat zich als u huilt? Hier is het antwoord van de wetenschappers!

Hoe voelt uw kat zich als u huilt? Hier is het antwoord van de wetenschappers!

© Wat voelt uw kat als hij huilt? Hier is het antwoord van wetenschappers!

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn katten hele schattige en knuffelige dieren. Ze kunnen verschillende emoties ervaren en veranderingen in de emoties van hun eigenaren identificeren. In dit artikel leggen we je uit wat een kat voelt als hij zijn menselijke huil ziet.

Hoe reageren katten als je huilt?

Wanneer een kat voelt dat iemand verdrietig is, hij zal haar waarschijnlijk benaderen om te huilen. Zijn doel is om hem troost te bieden. Dit nadat ze haar had geobserveerd en geconcludeerd dat er iets abnormaals was in haar gedrag. Comfort kan vele vormen aannemen. Hij kan bijvoorbeeld iemand benaderen en over zijn lichaam wrijven, hem een ​​klein likje geven. Hij kan ook op schoot zitten, in de buurt spinnen of gewoon daar blijven. Naast haar wil hij haar zeggen: “Ik ben hier”.

Lees ook  Deze zieke en bevroren kat klopt op het raam om om hulp te smeken, zijn leven staat op zijn kop

Zoals we al zeiden, Alle katten zijn verschillend en hun gedrag zal ook variëren. Daarom is de kans groter dat een kat deze kalmerende acties uitvoert als hij zijn eigenaar ziet huilen, met wie hij een sterke band heeft, wie hij kent en wiens gebaren hij kan herkennen; Er zijn echter ook katten die dit soort troostende handelingen kunnen uitvoeren als ze mensen die ze nauwelijks kennen zien huilen, het hangt allemaal af van de manier waarop de kat is.

Lees Verlaten hond dwaalt door de straten op zoek naar onderdak terwijl er een zware storm nadert

Wat voelt jouw kat als je huilt?  Hier is het antwoord van de wetenschappers!Bron: Instagram vastleggen

Als je huilt en je kat komt om je te troosten, je hebt echt geluk omdat je het gezelschap hebt van een dier dat je waardeert en wil dat het goed met je gaat. Als dank kun je hem aaien waar hij wil en rustig met hem praten als je je beter voelt, zodat hij begrijpt dat je weer normaal bent.

Lees ook  Een rouwend paard huilt over de kist van zijn eigenaar nadat hij er voor de laatste keer aan heeft gesnuffeld

Wat doen katten als ze hun baasje missen?

In het vorige punt bespraken we de zeer Belangrijk , namelijk de band tussen de eigenaar en de kat. Nogmaals, elke kat is anders en daarom is elke band anders. Als een persoon erg aardig is voor een michi, dat wil zeggen voor al zijn basisbehoeften zorgt, is het zeer waarschijnlijk dat er een sterke en duurzame band zal ontstaan, zodat de kat hem de schuld zal geven als de eigenaar op een dag afwezig is .

Als een kat zijn baasje mist, kan hij geïsoleerd raken, apathisch worden, zijn eetlust verliezen of meer eten. Hij kan ook zijn interesse verliezen in activiteiten waar hij vroeger van genoot en een destructieve houding vertonen. Aan de andere kant spint hij, miauwt overmatig, vraagt ​​veel aandacht en vertoont stress. Wat resulteert in overmatige verzorging, plassen op onwaarschijnlijke plaatsen en maagklachten.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!