Início » Dieren » Hoe weet je of een kat van zijn baasje houdt? Hier zijn de verklaringen

Hoe weet je of een kat van zijn baasje houdt? Hier zijn de verklaringen

Als je wilt weten of je kat van je houdt, zijn hier enkele tips om het niet te doen. En als u de eigenaar van een kat bent, kunt u ons advies raadplegen: neem geen bedreigende houding aan, zoek hem niet op met de bedoeling hem te provoceren, stoor hem niet als hij rust. En tot slot, schreeuw niet zonder reden tegen haar.

Jaag hem ook niet zonder aanwijsbare reden achterna. Tenzij hij met je speelt. Loop hem niet eens in de weg. Je kat zal bang worden en beseffen dat het niet in haar belang is om bij jou te zijn. Als je dit allemaal vermijdt, word je de meester waar alle katten dol op zijn.

Wat doet een kat die van zijn meester houdt?

Lees ook  Hond valt van balkon op de 9e verdieping, buurman vangt hem net op tijd op, held

Ja, katten kunnen aantonen dat ze genegenheid voor hun baasje ervaren. Maar blijkbaar is het niet hetzelfde als bij honden. Je moet dus altijd je ogen open houden. Omdat ze je altijd iets vertellen, met hun ogen of met hun staart.

1. geeft je buit

En je vraagt ​​je af: Hoe weet ik of mijn kat mij leuk vindt? Het enige dat je hoeft te onthouden is of ze je buit heeft gebracht. Katten leren vaak als kittens jagen. Als ze eenmaal volwassen zijn, jagen ze en delen ze de prooi met andere katten. Als je kat thuiskomt met een dood dier, is dat omdat ze je als een deel van haar roedel beschouwt. Daarom wil ze met jou delen wat van haar is.

Lees ook  Wat betekent kattendepressie en hoe reageer je?

Hoe weet je of een kat van zijn baasje houdt? Hier zijn de verklaringenBron: Capture Instagram
2. Hij likt je met zijn ruwe tong.

Katten gebruiken hun tong om zichzelf te verzorgen. Ze gebruiken ze echter ook bij andere katten om plekken schoon te maken waar ze niet bij kunnen. Deze handeling houdt een band van vertrouwen en nabijheid in, dus ze zijn niet bang om lichaamsdelen zoals het hoofd schoon te maken.

3. Ze zoeken de stilste persoon

Zoals we hierboven zagen, zal een kat in staat zijn om met zijn eigenaar om te gaan als de eigenaar niet bang is. Als de eigenaar sociaal en respectvol is, zal de kat dat ook zijn. Dit zal het voor haar gemakkelijker maken om te laten zien dat ze haar meester leuk vindt. Zo komt hij altijd tot rust in de armen van de rustigste mensen in het huishouden.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!