Início » Dieren » Hoe zorg ik ervoor dat mijn hond zaken doet op een specifieke locatie? De deskundigen antwoorden

Hoe zorg ik ervoor dat mijn hond zaken doet op een specifieke locatie? De deskundigen antwoorden

© Hoe zorg ik ervoor dat mijn hond zaken doet op een specifieke locatie? De deskundigen antwoorden

Als je een hond in huis hebt, en nog meer in een appartement, moet je heel specifiek zijn over waar je zijn zaken moet doen. Dit is zodat je het niet overal laat liggen en je op één plek concentreert. Een van de manieren om uw hond op de juiste plek zaken te laten doen, is er een die een beter resultaat garandeert.

Vanaf de leeftijd van 3 maanden kunnen honden hun sluitspier onder controle houden. Het is daarom raadzaam om op deze leeftijd te beginnen met trainen. Daarnaast is het mogelijk dat hij tijdens de training een ongeval heeft gehad. Vermijd dus om hem te vermanen en te intimideren. Plaats het apparaat in plaats daarvan niet terug op gevoelige plaatsen, zoals het bed of de fauteuils. Hoe kun je hem het laten begrijpen? Door middel van woorden en een zachte tik op het hoofd om het woord te versterken.

Lees ook  5 foto's van babykatten waardoor je er een wilt hebben

Hoe leer je een hond op dezelfde plek plassen?

Als onderdeel van de geplande training nadenken over hoe hij hem op één plek zaken kan laten doen. Je kunt deze methode elke keer gebruiken als je het park bezoekt of er doorheen loopt. Dat wordt berekend in de verhouding van 30 tot 45 minuten nadat de filet het voedsel heeft opgegeten.

Lees Waarom bijt mijn puppy in mijn hand? Het antwoord van de experts zal u verrassen!

Hoe ik mijn hond op een specifieke locatie zaken kan laten doenBron: Instagram vastleggen

Omdat het onmogelijk is om de behoeften van een hond onder controle te houden wanneer hij tekenen vertoont dat hij wil evacueren. Er moet ergens in huis een geïmproviseerd toilet worden voorbereid. Je kunt dus een trainingsmat gebruiken en deze op een plek zoals de badkamer of wasruimte plaatsen. Gebruik het dan elke dag waar het weer of de omstandigheden het niet toelaten om naar buiten te gaan.

Lees ook  Een dove man adopteert een dove hond en leert hem gebarentaal

Om hem aan te moedigen op dezelfde plek zaken te doen, je kunt een hek gebruiken om een ​​gebied af te bakenen waar hij zaken mag doen. Dankzij de barrières die hem omringen, zal hij een gevestigde mentale ruimte opbouwen. Na verloop van tijd zul je kunnen ontspannen en de kleine hond zijn werk laten doen.

Welke geur lokt honden naar de badkamer?

De geur van urine uit de ontlasting van de lendenen is een natuurlijk stimulerend middel dat de hond ertoe aanzet activiteiten te herhalen. Probeer de juiste plek te kiezen waar uw hond zaken kan doen. Omdat het een ruimte is die hij herkent en accepteert voor zijn bedrijf.

Met dit in gedachten zou je het idee van “ toiletten verboden “. Met andere woorden: als uw hond een ongeluk krijgt of een andere plek kiest om te plassen, moet u hem dit laten weten met zinnen als “ niet hier “. Maak het gebied zo snel mogelijk schoon om de geur te voorkomen.

Lees ook  Maddy, de hond met een gezicht vol woede en boosheid, is het gesprek van de sociale media!

Lees Wat gebeurt er als mijn kat frisdrank drinkt?

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!