Início » Dieren » Hond slikt het hoesje van een draadloze hoofdtelefoon in en moet een spoedoperatie ondergaan

Hond slikt het hoesje van een draadloze hoofdtelefoon in en moet een spoedoperatie ondergaan

© Hond slikt het hoesje van de draadloze hoofdtelefoon in en moet met spoed worden geopereerd

In een moment van opwinding liet Jimmy de hond de koptelefoon van zijn baasje vallen en slikte deze onmiddellijk door. Toen ze besefte wat hij had gedaan, aarzelde ze geen seconde en ging met hem naar de dierenarts. Hij had geen andere keuze dan te opereren.

Rachel Hick speelde met haar golden retrieverhond, Jimmy toen zijn doos met AirPods op de grond viel. Binnen enkele seconden slikte de puppy het door. Een gebaar dat hem daarom naar de veterinaire noodsituatie leidde.

De dag begon goed

De hond had blijkbaar een eigen sociale media-account en de eigenaar was van plan er een foto van te maken. Bovendien vond de fotoshoot in een goed humeur plaats.

Lees ook  Dit is waarom je kat altijd geaaid wil worden.

Lees Een hond zorgt voor een gered katje alsof het haar eigen baby is

Jimmy had plezier voor de camera, op en neer springen met een vrouw. Een vrouw verloor haar koptelefoon van euforie. Toen ze naar haar hond keek, realiseerde ze zich dat hij ze had opgegeten: “Voordat ik wist dat ze op de grond lagen, had hij ze in hun geheel opgegeten”, zegt ze.

Hond slikt het hoesje van een draadloze hoofdtelefoon in en moet een spoedoperatie ondergaanBron: Instagram vastleggen
Dramatische gevolgen

Dus ging Rachel onmiddellijk met de hond naar de dierenarts. Dus de Vets Now-kliniek in Hull was een paar uur buiten kantooruren omdat het een echte noodsituatie was. Bovendien bleek uit een röntgenfoto van Jimmy dat de doos inderdaad in zijn spijsverteringskanaal zat.

De hond liep gevaar vitale organen te blokkeren. Bovendien kan accuzuur, als de koptelefoon nog aanstaat, in zijn lichaam sijpelen en hem vergiftigen. Deze keer was de enige oplossing een operatie.

Lees ook  De puppy is bijna dood, een jaar later ervaart hij een nieuwe tragedie

Hond slikt het hoesje van een draadloze hoofdtelefoon in en moet een spoedoperatie ondergaanBron: Instagram vastleggen
Een ongeluk dat als les dient

Rachel stemde in met de operatie en de chirurgen behandelden de hond van de ene op de andere dag. De extractie verliep vlot. De hond mag de volgende dag naar huis. Tot Rachels verbazing werkten de AirPods nog steeds.

Lees meer Rouwende hond verliest baby, adopteert weespuppies en krijgt weer leven

Ze deelde haar verhaal om te laten zien dat ze een gevaar kunnen zijn voor onze dierenvrienden. Toen drong de jonge vrouw er bij de eigenaren op aan voorzichtig te zijn.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!