Início » Dieren » Hond valt van balkon op de 9e verdieping, buurman vangt hem net op tijd op, held

Hond valt van balkon op de 9e verdieping, buurman vangt hem net op tijd op, held

© Hond valt van balkon op de 9e verdieping, buurman vangt hem net op tijd op, held

Honden zijn zeer actieve huisdieren. En vaak doen ze domme dingen. Hierdoor kunnen ze soms in lastige situaties terechtkomen. Bovendien stellen ze zichzelf zelfs bloot aan gevaar. Dit is wat er met deze hond is gebeurd. Ongetwijfeld speelde hij op het balkon op de 9e verdieping van zijn huis en viel uiteindelijk. Dit is wat er gebeurde!

Hond: Nieuwsgierige hond

Het was een dag als alle andere in de Braziliaanse stad Ribeirao Preto. Ongetwijfeld Joao hij had niet verwacht het leven van de hond te redden. Er wacht hem echter een ervaring die hij zich de rest van zijn leven zal herinneren.

De Braziliaan woonde eigenlijk in een vrij hoog gebouw. En er was een buurman in hetzelfde gebouw die een kleine hond had. De hond was een ras Shih Tzu . Dit is een van de rassen die worden beschreven als sociaal en speels.

Lees ook  Hij vindt een kitten op de parkeerplaats, neemt het mee naar huis en beseft zijn vreselijke fout

Lees Hoe maak je een kat en een hond gelukkig die in hetzelfde huis wonen?

Hond valt van balkon op de 9e verdieping, buurman vangt hem net op tijd op, heldFacebook vastleggen

In feite is dit hondenras geen soort die geneigd is kattenkwaad uit te halen. Integendeel, het is uitgerust met een zeer levendig temperament . Hoewel hij soms koppig kan zijn, is hij, zoals veel dieren, ook nieuwsgierig.

Die dag, een hond wiens naam was Mel , maakte een fout die hem bijna zijn leven kostte. De ongetwijfeld verveelde hond klom op het balkon op de derde verdieping. Terwijl hij van het uitzicht wilde genieten, besefte hij al snel dat dit geen goed idee was.

Een bijna fatale val

Mel de hond kwam op een gegeven moment tijdens de wandeling vast te zitten. Hij bevond zich in een zeer gevaarlijke situatie. Aan valrisico’s was er dus geen gebrek. Vooral omdat hij zich op een hoogte bevond 30 meter ongeveer vanaf de grond.

Lees ook  Wilde honden nemen wraak op een luipaard dat een van hun welpen had gevangen

Op dat moment was Joao net teruggekeerd. De man stond op het punt het gebouw binnen te gaan toen hij een hond voorbij zag lopen balustrade vanaf het balkon . Het was duidelijk dat de hond zich in een gevaarlijke positie bevond.

Lees Deze hond rent elke dag naar het graf van zijn baasje

Hond valt van balkon op de 9e verdieping, buurman vangt hem net op tijd op, heldFacebook vastleggen

De man merkte het onmiddellijk en raakte in paniek. Hij begon meteen naar de parkeerplaats te rennen, in de hoop de hond in te halen. Op dat moment viel de hond van het terras. Gelukkig heeft Joao het gehaald inhalen in haar armen.

Bij het beantwoorden van vragen van de media zei Joao: “Ik denk dat ik op het juiste moment op de juiste plaats was.” . De man legde verder uit: “ Ik deed wat ik kon, hoe ik kon, om te helpen “. Volgens hem werd hij vervolgens geholpen door de gebouwbeheerder, die na de val de hond te hulp schoot.

Lees ook  Een meisje kocht een puppy die een uniek wild dier bleek te zijn

Hond: Happy end

Na deze vreselijke ervaring renden de hond en zijn held weg zonder het minste krasje . Wat de hondenmeester betreft, hij was geschokt. Dit verhaal is in ieder geval goed afgelopen.
Hond valt van balkon op de 9e verdieping, buurman vangt hem net op tijd op, heldFacebook vastleggen

Aan de andere kant besloot Joao, om elk ander ongeval te voorkomen, een vangnet op het balkon. Dankzij dit net kan de hond zonder risico spelen en genieten op het balkon.

Lees Een man en zijn golden retrieverhond genieten van een zonsondergang, een ontroerend tafereel

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!