Início » Dieren » Hongerig stak deze zwerfhond zijn hoofd in de voedselpot en kan niet loskomen

Hongerig stak deze zwerfhond zijn hoofd in de voedselpot en kan niet loskomen

© Hongerig, deze zwerfhond stak zijn kop in de voerpot en kan niet loskomen

Het leven van een hond is niet altijd gemakkelijk als hij geen thuis heeft. In feite is het een dagelijkse strijd om de voorraden te voeden en aan te vullen. Het kan zelfs levensbedreigend zijn. Dit is wat er gebeurde met de zwerfhond in de Verenigde Staten. Meer informatie over dit onderwerp vindt u in de regels van dit artikel.

Hond: Het harde bestaan ​​van degenen die op straat leven

Het leven op straat is vaak lastig voor onze dierenvrienden. Elke dag is een vechten om te overleven . In sommige landen van de wereld is het leven van een hond echter ellendiger. Dit geldt vooral in de grote steden.

In het zuidelijke deel van Detroit in de Verenigde Staten betaalde een hond ervoor. Eigenlijk een simpel feit vind eten brengt hem in groot gevaar. Er zijn veel nee-zeggers in de buurt. Als gevolg hiervan haasten zwerfhonden zich bij het zien van voedsel.

Lees ook  Het emotionele afscheid van de dierenarts van de kat Míša, die negen jaar onder de hoede van de kliniek heeft doorgebracht

Om deze dag te lezen toen Cora de hond werd bevrijd van haar misbruikers. Gelukkig einde!

Hongerig stak deze zwerfhond zijn hoofd in de voedselpot en kan niet loskomenBron: Instagram vastleggen

Met zijn buik in zijn hielen valt de arme hond bovenop de grote kraker mondstuk . Hij steekt er onmiddellijk zijn hoofd in, zonder angst voor de gevolgen. Als we honger hebben, doen we vaak van alles. En dat was het geval met dit arme wezen.

Door deze wanhopige daad kwam de hond met zijn kop in de betreffende pot terecht. Hij probeerde zich ervan te ontdoen, maar het mocht niet baten. Toen bevond hij zich binnen slechtere situatie dan waar hij voorheen was.

Gevolgen van deze trieste gebeurtenis

Met zijn hoofd vast in deze beroemde container kon deze zwerfhond geen voedsel bemachtigen. Al honger en dorst , zijn situatie verslechtert naarmate de minuten verstrijken. Zijn gezondheid is dan in groot gevaar.

Lees ook  Deze zieke en bevroren kat klopt op het raam om om hulp te smeken, zijn leven staat op zijn kop

Omdat deze hond geen familie heeft die voor hem zorgt, is hij erg mager en zwak. Met deze pot op zijn hoofd is dat echter onmogelijk voor hemiets doorslikken . Als deze situatie voortduurt, zal zijn energie steeds verder afnemen en zal de dood onvermijdelijk zijn.

Lees Jonge zespotige hond ontdekt op straat intrigeert dierenartsen

Toch bleef het arme schepsel zo 3 lange dagen . Iedere voorbijganger had medelijden met deze hond. Ze waren diepbedroefd. Eén van hen, erg getroffen door de situatie, besloot hem mee te nemen en naar een opvangcentrum te brengen.

Deze hond kwam vervolgens terecht bij The Last Stop Animal Rescue. Daar werd hij goed verzorgd en konden we eindelijk een einde maken aan zijn lijden .

Hij kon eindelijk goed eten en drinken. Afscheid van het leven op straat, nu kan hij hopen een gezin te vinden.

Lees ook  Een hond die jarenlang in een asiel is achtergelaten, ondergaat een verbazingwekkende transformatie

Hond: Een nieuw sprankje hoop in het leven van een straathond

Zeer mager en in een kwetsbare gezondheid, deze hond kon niet langer op straat blijven. Sterker nog, hij zat ver onder de zijne gezond gewicht . Hij zal baat hebben bij een goede behandeling in het asiel, maar hij moet nog ruim dertig pond aankomen.

pic.twitter.com/dn3WDtNM4J

Lees 13 zwarte puppy’s geboren uit een vrouwelijke Golden Labrador, het blijkt de schuld van de vader te zijn!

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 13 oktober 2023

Deze hond, die door dit incident beroemd werd, is nu bekend bij het grote publiek. Dan hoopt hij dat het kan familie vinden zo spoedig mogelijk. We hopen dat zijn nieuwe leven beter zal zijn dan zijn oude.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!