Início » Dieren » Hun kat weigert hun oude vader te verlaten tot aan zijn laatste adem

Hun kat weigert hun oude vader te verlaten tot aan zijn laatste adem

© Hun hond wil hun stervende kind niet achterlaten tot zijn laatste ademtocht

Het verhaal speelt zich af in de stad Minneapolis, waar de familie Hall woont. Hun dochter Nora Hall, 5 maanden oud, is ernstig ziek. Ze kreeg een beroerte die ernstige hersenbeschadiging veroorzaakte. Nadat ze in het ziekenhuis is opgenomen, bezoeken haar twee honden haar. De hond weigert het ziekenhuis te verlaten en blijft tot haar laatste adem bij haar.

Een hond aan het bed van een stervend meisje

De familie van Nora Hall staat voor een vreselijke beproeving. Ze is een klein meisje van slechts 5 maanden oud slachtoffer van een catastrofale beroerte . Ze werd opgenomen in een ziekenhuis in Minneapolis, waar artsen gedwongen werden in een medisch geïnduceerde coma raken voor drie weken.

Het is een klein meisje geboren met pulmonale hypertensie . De artsen legden haar uit dat ze niet veel tijd meer had. Thuis, Gracie’s Basset enz Nors , twee familiehonden, hebben al een baby gewonnen. En vooral Gracie, die haar overneemt de rol van de tweede moeder met het kind .

Lees ook  Het huis met de katten ontploft, 8 dagen later ontdekken ze het ondenkbare in de ruïnes

Lees Eenzame hond wordt grote broer van weespuppies

Hun hond wil hun stervende kind niet achterlaten tot aan zijn laatste ademHun hond wil hun stervende kind niet achterlaten tot aan zijn laatste ademFacebook vastleggen

Bewijs? Qu is geen woord’ze is aan het huilen de hond rent onmiddellijk naar haar toe om haar lekkers te geven en troosten met een knuffel zoals Mary Hall meldde op ABC News. “Elke keer dat Nora huilde, rende Gracie weg om erachter te komen wat er was gebeurd.”ga verder Mary Hall.

Na haar ziekte moet de familie zich nu voorbereiden om het stervende meisje vrij te laten. Het kinderziekenhuis van Minneapolis vroeg ouders of ze die hadden laatste wens . Ze waren nadrukkelijk in hun ‘ja’-antwoord. Zij wilden de honden zien hun dochter voor de laatste keer .

Ze weigert het kleine meisje te verlaten

‘Ik wilde niet naar huis gaan en ze rond laten snuffelen zonder te weten waar hij heen ging.’ Mary Hall neemt het in vertrouwen. Voor alle duidelijkheid: het ziekenhuis kon dit nogal vreemde verzoek niet weigeren.

Lees ook  Volgens klimatologen en ecologen zullen onze bossen er over 500 jaar zo uitzien

Het ziekenhuis geeft toestemming aan de honden om afscheid te komen nemen van Nora Hall. Het personeel liet vervolgens het bed zakken, zodat de honden naast het kind konden gaan liggen. En het gebaar van Gracie de hond verraste iedereen.

Lees Waarom huilen wolven naar de maan? Je leert alles over mythen en legendes

Hun hond wil hun stervende kind niet achterlaten tot aan zijn laatste ademHun hond wil hun stervende kind niet achterlaten tot aan zijn laatste ademFacebook vastleggen

Zodra de hond het kleine meisje op het ziekenhuisbed ziet liggen, gaat hij hij rent naar haar toe om haar te likken en te kussen . ” Het was heel goed “ verklaarde Mary Hall. “Het heeft ons veel troost gebracht”, vult de moeder aan. Gracie, die altijd voor de kleine heeft gezorgd, weigert haar alleen te laten tot haar laatste ademtocht.

Beide honden blijven het gezin elke dag troosten. En vooral als kleine Nora vertrekt naar een betere wereld. Twee honden bieden ook voor ouders het beste comfort. Ze vullen zeker niet de leegte op die de kleine achterlaat, maar ze zijn wel een waardevolle hulp voor hen.

Lees ook  Voor welke dieren is de hond echt bang? Begrijp hem om hem beter gerust te stellen

Hond, troost, trouwe vriend voor ouders

Het verhaal van deze twee Hall-familiehonden laat zien hoe loyaal en geruststellend honden zijn. Door elke dag thuis te zijn, kunnen de ouders van de kleine Nora Hall deze grote pijn overwinnen.

Gracie de hond en Grumpy de hond gaan verderbied je ouders zoveel mogelijk genegenheid aan ondanks de afwezigheid van de kleine in hun leven.

Read Dog herkent expert met wie hij ooit samenwerkte, hartverscheurende hereniging

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!