Início » Dieren » Husky begrijpt wat er met de puppy gaat gebeuren, zijn reactie is overweldigend.

Husky begrijpt wat er met de puppy gaat gebeuren, zijn reactie is overweldigend.

Husky begrijpt wat er met zijn puppy gebeurt, zijn reactie is schokkend.

Een Husky die een puppy aan zijn poten vasthoudt, zorgt voor opschudding op sociale media. Het is een zwerfhond die het geluk had dat iemand hem hielp. In feite zijn er goedhartige mensen in de gemeenschap die zorgen voor honden in de problemen.

Elke puppy was dicht bij een husky

Een tijd lang zwierf de moeder Husky door de straten. Hij was een zwerfhond die probeerde te overleven ondanks tegenslagen. De beroemde husky bracht verschillende puppy’s ter wereld. Deze puppy’s waren de geliefde kinderen van de hond. Bovendien klampte elke puppy zich voor altijd aan haar vast. Het leven was zwaar voor een hond die geen thuis had zoals de anderen.

Ondertussen werd een puppy ziek door ondervoeding en een leven vol ellende op straat. Bacteriën waren overal. Tijdens een donkere, koude nacht raakten de huskymoeder en de puppy’s dakloos. Het dierenasiel had meerdere dagen moeite om het vrouwtje te vinden. Een buurman beweerde dat hij de zwerfmoeder ergens had zien rondzwerven. Hij nam contact op met het asiel om de hond te helpen. Het was aan hem om het asiel van meer informatie te voorzien.

Lees ook  Een beer hindert de toeristen en slaat hun tent aan stukken

Lees meer Wat betekent het om een hond te adopteren en waarom doen alleen de besten het?

Ze probeerde eten te vinden op straat. Het was een leven vol ellende voor de arme Husky-mama. Ze werd geconfronteerd met moeilijke situaties . En toch bleef ze elke dag zoeken naar iets te eten voor elke puppy. Gelukkig zijn er nog steeds goedhartige mensen in de gemeenschap. De arme hond had geluk dat deze goede mensen hem hielpen.

De vrijwilligers slaagden erin om de moeder husky en haar twee puppies te vinden. Op een gegeven moment was een van de puppies vermist en liep met het vrouwtje mee. Daarna bleven er nog maar een paar puppies over. Vrijwilligers zeggen dat drie van de hondjes door de verkeerde mensen waren gestolen. Sindsdien is het leven van de Husky moeder zich gaan ontwikkelen.

De laatste redding voor de Husky familie

De twee overgebleven puppies waren in slechte conditie. Daarom namen de dieven ze niet mee. Ook wilde niemand meer een ernstig zieke puppy. Gelukkig probeerden mensen van goede wil de kleine huskyfamilie te redden. Een positieve wending in het leven van het teefje en haar puppy’s.

Lees ook  Stoute hond die van huis is weggelopen, kan niet geloven dat hij 'gepakt' is

De kleine familie werd in een voertuig naar de dichtstbijzijnde dierenarts vervoerd voor een operatie. De huskymoeder en haar kleine puppy’s waren bang voor deze plotselinge verandering in hun leven. Bovendien had de kleine familie nog nooit in een auto gezeten. De huskymoeder hield tijdens de reis één puppy aan haar poten vast. Ze moedigde de puppy aan dat alles in orde was omdat mama er was.

Lees Dierenartsen ontdekken mysterieus wezen, wanneer ze beseffen wat het is, hallucineren ze

De ogen van de puppy toonden verdriet. Bij aankomst voerden de dierenartsen gezondheidstests op de puppy’s uit. Beide puppy’s werden getest . De dierenartsen meldden dat de pups van de huskymoeder een inflammatoire maagaandoening hadden. Dit kan te wijten zijn aan voedselgebrek.

Aan de ene kant deed één pup het goed met de behandeling. Hij kreeg zijn energie heel snel terug. Aan de andere kant verslechterde de toestand van de andere babyteef. Naarmate de uren verstreken, verslechterde zijn toestand alleen maar. En na een paar dagen kon hij het gewoon niet meer aan. Het was een zware strijd voor deze kleine hond. Helaas gaf hij uiteindelijk zijn laatste levensadem .

Lees ook  Waarom voelen sommige mensen zich aangetrokken tot katten?

De puppy doorstond de ziekte

Lees verder Vindt hond vastgebonden aan een boom en ontdekt het ergste in een zak naast hem

De tweede puppy overleefde de behandeling niet. Lima overwon een ontstekingsziekte en woont nu in een huis met een schattige baby en een andere hond. Met dit gezin is Lima’s leven veranderd. Dit kleine meisje heeft eindelijk het ware paradijs gevonden. Lima geniet nu van elk moment en ademt geluk.

Mama Husky heeft ook een nieuw leven vol geluk. Ze woont nu bij mensen die altijd om haar geven en willen dat ze gelukkig is. Een gelukkig einde voor een hond en zijn puppy die het geluk hadden om zo’n verschrikkelijk leven te hebben overleefd.

Lees meer Blind zwerfkitten zit op parkeerplaats te wachten op redding

Om meer van dit soort artikelen te lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!