Início » Dieren » Husky en zijn meester vinden een vriend in een dakloze man

Husky en zijn meester vinden een vriend in een dakloze man

Sora is een schattige huskyhond die graag nieuwe vrienden maakt, wat ze ook zijn. Zo bouwde hij een mooie vriendschap op met de dakloze Bruno. De hond en zijn baasje Colzouti zorgden ervoor dat het leven van de arme dakloze niet zo eenzaam was. Sterker nog, ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hij zich niet alleen of verlaten voelt.

Een hond met een groot hart

Elke dag een hond brengt vreugde in het leven van zijn trotse eigenaar. Haar grote hart en liefdevolle geest zijn echter niet alleen voor hem bedoeld.

Op een dag, terwijl hij in de buurt van zijn huis in Parijs wandelde, maakte de hond daadwerkelijk een nieuwe vriend. Bruno, de dakloze man. Deze toevallige ontmoeting veranderde hun leven voor altijd.

Lees ook  Na een moeilijk verleden krijgt de hond geleidelijk aan vertrouwen in de mens!

Lees Geredde puppy geadopteerd van euthanasie, opvangcentrum wordt 72 uur later razend

Een huskyhond en zijn baasje sluiten vriendschap met een dakloze manEen huskyhond en zijn baasje sluiten vriendschap met een dakloze manFacebook vastleggen

“Sora stopte voor een jonge man die buiten zijn tent zat”, schreef Colzouti op zijn sociale media. “Hun ogen ontmoeten elkaar en de hond springt naar voren om naar hem toe te gaan. Reflexief en vol vooroordelen stop ik er daarom onmiddellijk mee.”

“Ik zie een dakloze en ik besluit te vertrekken.” maar mijn hond weigert te bewegen. Hij kijkt naar Bruno. Ik bel hem terug, maar hij weigert te bewegen.’

Een mooie vriendschap

Colzouti was ontroerd toen hij de warmte van zijn hond Sora jegens de ongelukkige man zag, maar het hielp ook het gebrek aan empathie in zijn eigen hart op te vullen. “Op dat moment besefte ik twee dingen: dat mijn hond en de vreemdeling alles hadden wat mij leerde mijn medemens lief te hebben”, zei hij. ‘En dat ik alles zal doen om deze vreemdeling te bedanken die mij deze waardevolle les heeft geleerd’, voegde hij eraan toe.

Lees ook  De strategieën van honden om ons te manipuleren en alles te krijgen wat ze willen

Vervolgens werden de bezoeken dagelijks. Bovendien bood Colzouti de man eten, kleding en hulp aan om zijn leven weer op de rails te krijgen. Het mooiste is dat deze inspanningen hun vruchten hebben afgeworpen. Sinds dit verhaal aan het licht kwam, zijn de zaken voor Bruno echt verbeterd.

Lees Een kat adopteert een kitten dat heel anders is dan het hare, maar ze houdt evenveel van hem

« Bruno veranderde zijn leven. Hij leeft niet meer op straat.” zei de heer Colzouti. “Dit verhaal heeft hem echt van de straat gehaald”, voegt hij er trots aan toe. Nu begon dit verhaal met een Husky-hond met een groot hart. Nu zien ze de daklozen niet meer tijdens hun dagelijkse wandelingen, maar ze zijn het contact niet verloren.

Lees ook  Ze vinden een gigantische slang en zijn verbaasd om te ontdekken wat erin zit.

pic.twitter.com/su3591MI5M

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 14. Prosind 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Lees Hondenkop die uit het autoraam steekt, de rest is een nachtmerrie

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!