Início » Dieren » In het bos vindt hij een vreemd mini-wezen, je raadt nooit wat het is

In het bos vindt hij een vreemd mini-wezen, je raadt nooit wat het is

© In het bos wordt een vreemd minidier gevonden, je raadt nooit wat het is.

Jonathan houdt van wandelen en het bos verkennen. Op een dag stuit hij, net als de anderen, op een schepsel in het bos dat er heel slecht aan toe is. De man dacht eerst dat wat hij vond een aap was. Maar hij wilde niet stilstaan bij de soort van het dier. Hij wilde het gewoon helpen en bracht het naar de plaatselijke dierenarts. Hij besefte echter al snel dat zijn beslissing een vergissing was!

Deze man had een gehandicapt dier gered!

Jonathan was al heel lang een fan van dieren. Daarom aarzelt hij nooit om een dier in nood de helpende hand te bieden, welk dier hij ook voor zich ziet.

Maar daarnaast houdt Jonathan ook van biodiversiteit en brengt hij het grootste deel van zijn tijd door met het verkennen van het bos. Daarnaast heeft hij een heuse kleine dierentuin in zijn huis. Onlangs aarzelde de man niet om zijn reddingsinstinct uit te oefenen toen hij een lijdend wezen ontdekte.

Lees ook  5 tekenen dat een kat erg gehecht is aan zijn baasje

Om te lezen Een kind aait een vreemd zeewezen en beseft plotseling wat het is!

Bron:Capture Instagram

Jonathan hoorde een zacht gekreun toen hij midden in het bos was. Eerst dacht hij dat het een puppy was, maar het zou moeilijk zijn voor een huisdier om zo ver te komen. Dus concludeerde hij maar dat het beestje een klein wit vlekje was, dat hij meteen ging redden.

Jonathan stopte het beestje daarom beschermd in zijn rugzak. Daarna regelde hij dat het dier naar de dierenarts werd gebracht. Op deze manier zou de wolbeer de zorg krijgen die het nodig had om er weer bovenop te komen.

Overhaaste beslissing!

Jonathan moest verschillende avonturen doorstaan voordat hij bij de dierenkliniek aankwam. Om terug naar de stad te komen, moest hij liften omdat iemand zijn auto had gestolen. Een vrouw stemde ermee in om hem erheen te brengen, ook al bleef haar hond haar problemen geven.

Lees ook  Deze hond redt zijn baasje van een jachtluipaardaanval en loopt ernstige verwondingen op

De hond werd erg onrustig omdat hij het wezen in Jonathans tas moet hebben geroken. Hij liet ook steeds zijn tanden zien, wat uiteindelijk de aandacht van de vrouw trok. Op heterdaad betrapt, werd de jongeman daarom gedwongen om het dier aan de twee hoofdpersonen te laten zien.

Om te lezen Visser haalt mysterieuze zeeworm tevoorschijn waar je de kriebels van krijgt!

Bron:Capture Instagram

Maar het gedrag van de hond, die behoorlijk agressief werd, gaf Jonathan uiteindelijk het voordeel van de twijfel. Hij werd terughoudend door de ware aard van het schepsel dat hij had gered. Alleen een professional kon hem een antwoord geven, maar bij de dierenarts nam de situatie een andere wending.

In feite ging alles mis toen Jonathan bij de dierenkliniek belandde. De paramedicus die hem opnam, vertelde Jonathan dat het zijn schuld was. Hij legde de jongeman uit dat hij het schepsel niet naar het ziekenhuis had moeten brengen.

Lees ook  Onweerstaanbaar, de "kat in de schoenen" is echt en zijn zachte ogen krijgen alles wat hij wil.

Een echt soort schepsel!

Volgens de dierenarts was het geen aap, zoals Jonathan dacht. Het is eigenlijk een staartzwever met veel lijden. Zijn toestand zou de andere dieren in de kliniek in gevaar kunnen brengen. Zijn ziekte zou zich heel snel naar andere dieren kunnen verspreiden.

Bron:Capture Instagram

Het was dus helemaal geen goed idee om het beestje terug te brengen naar het ziekenhuis. Het risico was eigenlijk te groot en werd te groot geacht! Maar gelukkig bleven alle andere dieren ongedeerd ondanks de gang van de suikerzwever naar het ziekenhuis. De medici beloofden ook hun best te doen om het arme dier te behandelen.

Om te lezen: Stierhaai doet kajak kapseizen, de vreselijke angst van deze visser

Als je meer van dit soort artikelen wilt lezen, raden we je aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!