Início » Dieren » Inspirerend verhaal van Sue en haar labrador laat zien hoe dierbaar honden zijn: ‘Hij heeft mijn leven veranderd’

Inspirerend verhaal van Sue en haar labrador laat zien hoe dierbaar honden zijn: ‘Hij heeft mijn leven veranderd’

© Inspirerend verhaal van Sue en haar labrador laat zien hoe dierbaar honden zijn: “Hij heeft mijn leven veranderd”

De dankbaarheid van Sue Holmes jegens haar diensthond en de organisatie die hem heeft opgeleid is enorm. Ze wil graag haar dank uitspreken aan de vereniging door fondsen te werven om meer honden te helpen trainen.

Hulphonden wel een onschatbare en levensveranderende dienst voor veel mensen in nood. Het verhaal van Sue Holmes en haar vriendin Vinnie is daar een perfect voorbeeld van.

Een motiverend verhaal

Sue Holmes, 55, werkte als verpleegster, maar moest haar carrière tien jaar geleden om gezondheidsredenen opgeven. Hij lijdt feitelijk aan het Ehlers-Danlos-syndroom. Het is een erfelijke bindweefselziekte die overmatige elasticiteit van de gewrichten veroorzaakt. Dit veroorzaakt vervolgens dislocaties die op elk moment kunnen optreden. Maar alles verandert als hij deze hond ontmoet.

Lees ook  Een zwerfkat leidt haar redders naar haar pasgeboren baby's! Een wonder!

Lezen: Deze hond, achtergelaten op een parkeerplaats, kan niet stoppen met knuffelen met zijn redders!

Het heeft mijn leven veranderd, het inspirerende verhaal van Sue en haar labrador laat zien hoe dierbaar honden zijn!Bron: Instagram vastleggen

Hij zit in een rolstoel en draagt ​​een speciaal harnas dat Vinnie leerde trekken om een ​​ontwricht gewricht weer op zijn plaats te krijgen. Vinnie is haar hulphond, getraind door Canine Partners.

Dat is niet het enige waarvoor deze pittige Labrador Retriever is opgeleid. Hij kan de eigenaar ook helpen met dagelijkse taken, zoals iets uit de koelkast halen en de deur sluiten. Deze hond kan ook hypoglykemie detecteren bij Sue Holmes, die diabetes heeft, en dit aan haar signaleren door te blaffen.
Het heeft mijn leven veranderd, het inspirerende verhaal van Sue en haar labrador laat zien hoe dierbaar honden zijn!Bron: Instagram vastleggen

Hij heeft mijn leven veranderd!

Vinnie “veranderde mijn leven”, zegt de vijftigjarige. Deze hond zorgt ervoor dat ze zich “minder angstig” voelt.

Lees ook  De moed van deze vrouw om twee honden te redden maakte iedereen sprakeloos

Experts leiden jaarlijks ongeveer 80 hulphonden op. Sue Holmes had al een andere diensthond, een golden retriever genaamd Quizzy. Hij werd ook opgeleid door Canine Partners. Jaarlijks vertrouwt deze vereniging 78 van deze viervoetige honden toe aan mensen met complexe handicaps.

Om te lezen Deze hond is de schattigste van het asiel en toch wacht hij al 5 jaar in een doos

Het heeft mijn leven veranderd, het inspirerende verhaal van Sue en haar labrador laat zien hoe dierbaar honden zijn!Bron: Instagram vastleggen

Tegenwoordig zamelt Sue Holmes geld in om de opleiding van meer hulphonden te ondersteunen, zodat mensen in nood kunnen profiteren van hun waardevolle diensten.

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!