Início » Nieuws » IQ-test: Kun jij de oplossing vinden voor deze wiskundige vergelijking 69 ÷ 3 × 4 + 5 – 8?

IQ-test: Kun jij de oplossing vinden voor deze wiskundige vergelijking 69 ÷ 3 × 4 + 5 – 8?

Van de vele manieren om intelligentie te meten is de IQ-test de meest voorkomende en bekendste. En er is niets beter dan een wiskundepuzzel om je vermogen om complexe problemen op te lossen te testen.

Herinner je je de basiswiskunderegels nog? Je hebt het nodig om deze vergelijking op te lossen. Zie de volgende paragraaf voor instructies.

Hoe los ik deze wiskundige vergelijking 69 ÷ 3 × 4 + 5 – 8 op?

Je doel is om de oplossing te vinden voor de vergelijking 69 ÷ 3 × 4 + 5 – 8, weergegeven in de onderstaande afbeelding.

© Map-breclavsko

Wees voorzichtig, het probleem lijkt eenvoudig, maar dat is het niet. De voorrangsregel moet daadwerkelijk worden toegepast.

Omdat er geen tijdslimiet is, heb je ook de mogelijkheid om lang en hard na te denken. Maar weet dat hoe eerder je het antwoord vindt, hoe beter.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: in welke gedaante zie jij jezelf? Je antwoord onthult je ware doelen in het leven

Om alle kansen aan uw kant te zetten, moet u zich concentreren en uiterst oplettend zijn. Ga indien nodig op een rustige plek zitten, weg van alle afleiding.

Wat zijn goede redenen om de vergelijking 69 ÷ 3 × 4 + 5 – 8 op te lossen?

Het oplossen van wiskundige problemen kan dienen als een middel voor afleiding en ontspanning. Door je te concentreren op het oplossen van het probleem, kun je andere bronnen van stress tijdelijk opzij zetten.

IQ-tests kunnen u ook helpen uw cognitieve sterke en zwakke punten beter te begrijpen. Door uw expertisegebieden en verbeterpunten te identificeren, kunt u werken aan de ontwikkeling van uw intellectuele vaardigheden.

Oplossing: Hier is het resultaat van de vergelijking 69 ÷ 3 × 4 + 5 – 8

De oplossing is 89.

Om dit resultaat te bereiken moet de prioriteitsregel gerespecteerd worden. Met andere woorden: begin met het delen van 69 door 3, wat 23 oplevert.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: kun je omgaan met afwijzing?

Vermenigvuldig dat dan met 4, wat 92 oplevert. Trek er vervolgens 3 van af, wat 89 oplevert. Heb je deze oplossing ook gevonden?

© Map-breclavsko

Gefeliciteerd als u ook hetzelfde resultaat heeft gevonden! Je kunt trots op jezelf zijn omdat je een heel intelligent persoon bent.

Daarnaast toon je geduld en doorzettingsvermogen. Dit komt omdat moeilijke wiskundige problemen tijdrovend kunnen zijn en veel toewijding vereisen.

Het is oké als je gefaald hebt, want je bent niet de enige in deze situatie.

De beste manier om te verbeteren is door te trainen voor meer uitdagingen. Begin met de gemakkelijkste en verhoog een niveau afhankelijk van uw succes.

Als je het leuk vond om deze wiskundepuzzel op te lossen, overweeg dan om deze op sociale media te delen met je vrienden en familie.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!