Início » Nieuws » IQ-test: test je logica door deze wiskundepuzzel op te lossen!

IQ-test: test je logica door deze wiskundepuzzel op te lossen!

Ken jij wiskundepuzzels? Het is veel meer dan een eenvoudige rekenkundige bewerking: het is een numerieke puzzel die volgt op een nauwkeurige logische redenering.

Om ze op te lossen, moet je kritisch denken en anders denken. Ze zijn zeer stimulerend voor de hersenen, ook al zijn ze vaak complex. Dit geldt vooral voor de huidige IQ-test.

IQ-test: “Wat is de oplossing van de wiskundepuzzel?” »

Rekenpuzzels zijn uitdagingen op een geheel nieuw niveau. Om ze op te lossen, is een goede logische redenering vereist. Ze zorgen er echter voor dat je kunt ontstressen en je geest alert kunt houden.

Ze helpen ook uw denkniveau, mentale behendigheid en kritisch denken te verbeteren. Je kunt problemen vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Als je je hersenen wilt oefenen, nodigen we je uit om de puzzel van de dag te ontdekken.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: wat je eerst ziet vertelt je of je een loyaal persoon bent

Op de afbeelding heb je een reeks bewerkingen: 1×2=4, 1×8=6, 2×7=? Er bestaat een zekere correlatie tussen hen. Als u dit identificeert, kunt u de derde vergelijking oplossen.

© Map-breclavsko

Om de puzzel te decoderen, moet je deze link ontcijferen. Gebruik uw analytische denkvermogen om erachter te komen wat deze operaties gemeen hebben en wat de logica ervan is. Deze hersenpuzzel heeft de gave om je geest uit te dagen en je mentale creativiteit te testen.

Als je niet bang bent voor moeilijkheden, dan is het aan jou!

IQ-test: juist antwoord

Nadat u de tijd had genomen om het beeld en de werking vanuit alle hoeken te analyseren, heeft u het antwoord gevonden? Dan is het tijd om te kijken of het klopt en of jouw logica klopt.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: wat je eerst ziet, helpt je te bepalen wat je echt nodig hebt in het leven

Oplossing

Om een ​​oplossing te vinden, moet je de noemer bepalen, of beter gezegd, de bewerking die de vergelijkingen gemeen hebben. Door logisch te redeneren heb je:

1×2 → 12/3 = 4

1×8 → 18/3 = 6

U moet dus een getal van twee cijfers maken met twee cijfers met elkaar vermenigvuldigd: 12 voor 1×2 en 18 voor 1×8.

Vervolgens moet je dit getal delen door 3 om het resultaat te krijgen, respectievelijk 4 en 6. Als je hetzelfde principe toepast met de onbekende vergelijking, krijg je: 2×7 → 27/3 = 9.

Het te vinden antwoord is dus 9.

© Map-breclavsko

Heb je dit nummer gevonden? Als dat zo is, laat dit zien dat u goed wiskundig kunt redeneren en dat uw probleemoplossende vaardigheden bewonderenswaardig zijn. Deze rekenpuzzel is een slimme manier om aan je mentale vaardigheden te werken.

Lees ook  IQ-test: los deze wiskundepuzzel op met je logische geest!

Als je deze puzzel niet hebt kunnen oplossen, wees dan niet ontmoedigd. Soms vergt het wat oefening om de logica en het verstand te laten wennen aan het vinden van een oplossing voor dit soort problemen.

Als je op zoek bent naar wraak, hebben we meer IQ- en logicatests om je kritische denk- en analytische vaardigheden aan te scherpen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!