Início » Nieuws » Kat gered van euthanasie na gebruik voor experimenten viert 26ste verjaardag

Kat gered van euthanasie na gebruik voor experimenten viert 26ste verjaardag

Kat gered van euthanasie na gebruik voor experimenten viert 26ste verjaardag

Malinha is een kat met een wat onrustig verleden. Hij was klaar om te worden geëuthanaseerd nadat hij drie jaar lang les had gegeven in een dierenziekenhuis.

Toen kwam hij in handen van een verantwoordelijke persoon die hem een lang leven schonk. Maar die ook zijn trauma’s genas. Het meest verrassende is dat hij net had. 26 jaar, wat een zeer zeldzame leeftijd is voor deze dieren.

Het verhaal van een kat die diergeneeskunde onderwees

Deze site- kat werd de eerste drie jaar van zijn leven gebruikt voor lesgeven in het dierenziekenhuis. Net zoals hij gewend was om dankzij zijn (onvrijwillige) bloeddonatie het leven van vele andere katten te redden.

Lees ook  De verlaten hond, die door iedereen werd bespot omdat hij op een leeuw leek, werd gered!

Lees meer 5 kenmerken van een kat die zich thuis geliefd voelt

Kat gered van euthanasie na gebruik als proefkonijn viert 26e verjaardagBron: Capture Instagram

Na zo’n inspanning was het tijd voor euthanasie. Gelukkig kwam er op tijd iemand langs om hem weg te halen uit deze plek van lijden en hem het best denkbare leven te geven. Na zoveel leed wist hij eindelijk liefde en knuffels, thuis. Een kat die van euthanasie is gered nadat ze voor experimenten was gebruikt, viert haar 26e verjaardag.

Bron: Capture Instagram

Vandaag, 23 jaar na haar nachtmerrie, slaapt hij graag op warme plekken. Hoewel de tijd is gevorderd en hij niet meer zo’n actieve kat is, is hij nog steeds een vechter. En dat is te danken aan het geduld van zijn verzorgers.

Kat gered van euthanasie na gebruik voor experimenten viert 26e verjaardagBron: Capture Instagram “Ze heeft twee tumoren”

Deze kat is pijnvrij, rent nog steeds en eet rauwe gemalen kip, boter en alpengras!

Lees ook  Hij maakt een wandeling naar de rivier en vindt een afgesloten nis - een angstaanjagende ontdekking!

Lees meer Welk dier is sneller, een hond of een kat? Hier is het antwoord

Deze kat herstelde, ondanks alles wat tegen hem werkte, niet alleen, maar leefde ook een lang leven. En zo vierde hij in juli 2023 zijn 26e verjaardag. 26 jaar waarin hij de een gelukkig en de ander minder leefde. Voor de gelegenheid maakte zijn verzorger prachtige versieringen en zijn lievelingseten voor hem.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!