Início » Dieren » Katten vallen regelmatig van balkon 4e verdieping, meldt buurman

Katten vallen regelmatig van balkon 4e verdieping, meldt buurman

Het verhaal speelde zich af in een gebouw in de buurt van Perpignan. Een aantal katten die daar woonden overkwam een ongewone gebeurtenis. De katten vielen vaak van het balkon op de 4e verdieping van het gebouw. Dit is een gevaarlijk incident dat soms eindigt in de dood van sommige katten. Een buurvrouw was getuige van deze ongelukkige situatie! Ze was het zat en besloot iets te doen om hier voor eens en altijd een einde aan te maken. Dus diende ze een klacht in bij de vereniging!

Katten: een betreurenswaardige situatie!

Op 29 juni 2023 slaagden verschillende aan hun lot overgelaten katten er eindelijk in om uit hun ellende te komen. Ze liepen al weken gevaar op de 4e verdieping van een gebouw in Zuid-Frankrijk. Ze hadden een schrijnende reis achter de rug in het gebouw in de buurt van Perpignan.

Lees ook  Ze vieren de bruiloft bij de dierenarts, zodat hun oudere hond de grote dag kan bijwonen.

Veel van de katten die op het balkon van het gebouw leefden, hadden te kampen met onhygiënische omstandigheden. Bovendien voldeden hun beveiligingssystemen niet aan de vereiste normen. Het balkon waar de katten woonden, had geen voorzieningen om deze haarballen tegen gevaar te beschermen.

Lees Een buurman laat zijn hond zijn behoefte doen op zijn gazon – zijn wraak zal angstaanjagend zijn!

Katten vallen er regelmatig af en één ding is zeker: voor de meeste van hen kan de val fataal zijn. Bovendien zitten deze katachtige beesten binnen opgesloten. Ze kunnen dus nergens heen, een uitweg !

kočky-padají-pravidelně-z-balkonu-na-čtvrtém-patře-a-soused-dělá-signálBron.

Daarom hadden de katten geen andere keuze dan de sprong te wagen. Ze besloten het water in te duiken zonder na te denken over de gevolgen. De katten wilden gewoon weg uit dit sombere leven.

De katten zijn veilig voor gevaar!

Een buurvrouw, die ook vrijwilliger is voor de kattenbescherming, kwam naar voren om het trieste tafereel te aanschouwen. Ze besloot de katten te redden door hulp te vragen aan een andere instelling. Ze rapporteerde aan. over de dramatische gebeurtenis.

Lees ook  De vriendschap tussen een blinde golden retriever en zijn geleidehond doet mensenharten smelten

Het was de vereniging Apac66 die ter plaatse kwam. Ze deden er alles aan om de katten te helpen. Eenmaal ter plaatse merkten ze iets dat nog afschuwelijker was.

Lees meer 10 dingen die je nooit met een kat moet doen, wees waakzaam!

Des-chats-tombent-regulierement-dun-balcon-au-4e-etage-une-voisine-fait-un-signalementBron.

De katten die vastzaten op het balkon hadden te maken met erbarmelijke leefomstandigheden. Ze hadden niet eens minimale hygiënische normen . Ambtenaren zagen vooral halflege kattenbakken in het gebouw.

Maar daarnaast zagen ze ook twee vuilnisbakken in deplorabele staat. De vereniging nam de katten onmiddellijk in beslag. De katten, die 24 uur per dag opgesloten zitten, werden overgedragen aan SPA de Perpignan Sud.

Er is hoop voor deze katten!

De katten zijn nu in goede handen omdat er nog hoop is. Onder de hoede van SPA kunnen ze nog steeds genieten van aangename leefomstandigheden en zorgzame families. Volgens Apac66 zou het lot van de katten rampzalig zijn geweest als een buurman ze niet had gemeld.

Lees ook  Wat betekent het als je kat de hele tijd bij je wil zijn?

Des-chats-tombent-regulierement-dun-balcon-au-4e-etage-une-voisine-fait-un-signalementBron.

Ze trok aan de bel maar stemde ermee in om in het verhaal met naam genoemd te worden. In dit soort situaties is anonimiteit echter meestal vereist als er een verzoek wordt ingediend. Het is dus belangrijk dat iedereen goed oplet! Aarzel niet om elk ongewoon en onaanvaardbaar incident te melden.

Om te lezen Dit is hoe de kat reageerde toen hij het strand voor het eerst zag!

Als je meer artikelen zoals deze wilt lezen, raden we je aan onze categorie Huisdieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!