Início » Dieren » Konijn adopteert drie zwerfpups, beschermt, voedt en houdt ze warm

Konijn adopteert drie zwerfpups, beschermt, voedt en houdt ze warm

Hier is het hartverscheurende verhaal van een konijn met lange oren dat drie zwerfhonden adopteerde. Mis dit artikel niet!

Het verhaal begon toen een groot, heel gewoon uitziend wild konijn wegliep van huis. Dit konijn was echter verre van gewoon. Hij adopteerde zelfs drie zwerfhonden en werd een liefhebbende en zorgzame vader nadat ze wees was geworden na de dood van haar moeder.

Toen hij besloot een onafhankelijk leven te leiden, groef hij een gat in de tuin van een dame genaamd Maragarita Startseva.

Heel snel merkte de dame dat het konijn niet alleen was. Hij zorgde echt voor drie verweesde puppy’s.

Ze gaf ze te eten en bewaarde ze in haar huis waar ze ze kon bekijken.

Lees ook  Een leeuw springt in een bus met toeristen, hij wilde gewoon wat genegenheid

Toen ze buiten waren cirkelde het konijn om hen heen, raakte ze liefdevol aan met zijn neus en likte ze om ze op te warmen.

Konijn adopteert drie zwerfpups, beschermt, voedt en houdt ze warmBron: Capture Instagram

Het heeft zeker hun leven gered, aangezien de buitentemperatuur daalde tot -25°C.

Ze waste ze, hield ze warm, beschermde ze tegen andere dieren en adopteerde ze als haar eigen kinderen. Margarita plaatste advertenties in haar dorpskrant om nieuwe eigenaren te vinden voor puppy’s voor de eigenaar van het konijn.

Als uw hond hangende oren heeft, zijn hier de redenen die u absoluut moet weten

Konijn adopteert drie zwerfpups, beschermt, voedt en houdt ze warmBron: Capture Instagram

Ze vond snel de eigenaar van het konijn die ermee instemde hem te verlaten tot de laatste van de puppy’s was geadopteerd. Wat een mooi verhaal!

Lees ook  Deze hond en dit konijn zijn de beste vrienden ter wereld, ze gaan samen op vakantie

Konijn adopteert drie zwerfpups, beschermt, voedt en houdt ze warmBron: Capture Instagram

Hier is een prachtig ontroerend verhaal van dit konijn met deze puppy’s. Honden zijn verbazingwekkende wezens, dankbaar voor alles wat we ze kunnen geven. Daarom blijven we elke dag vechten om mensen bewust te maken van de grote verantwoordelijkheid die het hebben van een huisdier met zich meebrengt. Maar het is vooral een jarenlange verbintenis. Een hond hebben betekent er een hebben voor het leven.

Adopteer, red een leven en maak een vriend. Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!