Início » Dieren » Lief katje dat opgroeide met een roedel honden leert blaffen

Lief katje dat opgroeide met een roedel honden leert blaffen

Als je katten altijd hun karakteristieke “miauw” hebt zien miauwen, zul je versteld staan als je dit kitten in een video ziet. Gebruiker @momentsgang plaatste een video op zijn TikTok-account waarin hij laat zien welke unieke en speciale eigenschap zijn schattige kat heeft.

Zijn eigenaar legt een beetje uit zodat kijkers het begrijpen: “Mijn kat kwam thuis en vanaf het eerste moment kreeg hij een band met de vier honden die hier wonen. Ik kan me voorstellen dat alleen al omdat hij al zijn dagen naast de honden heeft doorgebracht sinds zijn geboorte, hij de reacties, gewoonten en houdingen heeft overgenomen die wij als hond definiëren!

Een schattig katje dat is opgegroeid met een roedel honden leert blaffen

Lees ook  Volgens klimatologen en ecologen zullen onze bossen er over 500 jaar zo uitzien

Voor de duidelijkheid, in de video neemt de eigenaar haar kat mee en zet haar voor de camera. In een ongemakkelijke situatie begint de kat te grommen, een teken dat ze zich niet goed voelt. Dan, na een paar seconden, doet het katje eindelijk waar het goed in is: blaffen.

Lees Wat betekent het als een hond voor je buigt en waarom is het zo’n schattig gebaar?

Bron:Capture Instagram

Toen de familie de kat voor het eerst hoorde blaffen, waren ze verbaasd.

Het kwam steeds vaker voor. Hij was nog steeds een kat en miauwde de hele tijd. Wanneer hij echter klaagde, blafte hij. Of wanneer hij de tafel naderde en eten eiste. In deze gevallen is een blafje genoeg voor de familie om te begrijpen dat de kat om iets vraagt.

Lees ook  Een jonge circustijger wordt op het laatste moment gered, maar zijn leven verandert voor altijd.

Aan hun kant staan zijn vrienden, de honden kijken vol bewondering naar hem. Ze begrijpen echt dat het geen gemakkelijke taak is voor een kitten om te blaffen zoals zij.

De tweede theorie onderzoekt het gedrag van huiskatten.

Diepgaand onderzoek toont aan dat dit meestal katten zijn die samenleven met mensen die luidruchtige en zogenaamd onlogische gesprekken voeren.

Lees Hoe laat ik mijn kat de hond uitlaten?

Omdat alle katten kunnen miauwen, miauwen ze zelden tegen elkaar. Ze reserveren dit aspect van hun woordenschat voor communicatie met mensen.

pic.twitter.com/b7neId4zvB

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 19. Juni 2023

Katten gebruiken hun reukzin en lichaamstaal gemakkelijker om met hun katten te communiceren.

Lees Maak kennis met Bisbee, de hond met de langste tong ter wereld

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!