Início » Dieren » Liefde geneest je, een gezin met een groot hart zal het leven van een kat en haar twee kittens veranderen

Liefde geneest je, een gezin met een groot hart zal het leven van een kat en haar twee kittens veranderen

© Liefde geneest je, een gezin met een groot hart transformeert het leven van een kat en haar twee kittens

Soms kunnen de eenvoudigste acties een aanzienlijke impact hebben op de levens van degenen die dit het meest nodig hebben. Dat is het geval bij een gezin dat onlangs het leven van een kat en haar twee schattige kittens heeft veranderd met een daad van oprechte vriendelijkheid.

Het begon allemaal toen deze familie hij kwam een ​​dakloze zwerfkat tegen in de straten van de stad. De kat was wanhopig op zoek naar voedsel en onderdak voor zichzelf en haar kleine kittens. Omdat ze gevoelig waren voor zijn situatie, besloten ze in te grijpen en hun leven te veranderen.

Lees ook  Een gezin geeft een verjaardagsfeestje voor een hond - hier is zijn reactie

Deze zwerfkat en haar kittens vonden vervolgens de hulp die ze nodig hadden dankzij deze ondersteunende familie. De kat geloofde de familie onmiddellijk. Haar kittens hebben echter nooit contact gehad met mensen. Vervolgens moesten ze een echt socialisatieproces doorlopen.

Lees Hebben katten echt wrok? Dat zeggen de deskundigen

Chantal en haar familie zorgen voor zwerfkatten in hun buurt

Zo verdiende het gezin de kost deze kat en haar kinderen om hen te helpen opnieuw te beginnen.

De kat vertrok altijd gemakkelijk benaderen en zelfs aaien. De kittens daarentegen waren meer afstandelijk en volgden hun moeder liever naar een van de schuilplaatsen die de familie had gebouwd.
Een gezin met een groot hart verandert het leven van een kat en haar twee kittensFacebook vastleggen

De kat is opgelucht dat ze niet meer op straat leeft

De kat was eindelijk blij dat ze niet langer hoefde te vechten om haar kittens te voeden. Bovendien heeft deze familie een beslissing genomen accepteer het .

Lees ook  Na een moeilijk verleden krijgt de hond geleidelijk aan vertrouwen in de mens!

Kittens zijn altijd bang. Ze hebben nog nooit contact gehad met mensen en moeten gesocialiseerd worden. Kittens Orphans Montreal vond een opvanggezin voor hen om hen te helpen.

Lees Weeskittens komen dankzij de familiehond naar huis

Een gezin met een groot hart verandert het leven van een kat en haar twee kittensFacebook vastleggen

Kittens overwinnen hun angst

Zo kon ze de kittens ontdekken hun mand, warm, comfortabel en speciaal ontworpen voor hun geluk en welzijn.

Marlah het kitten maakte snel vrienden met familieleden. Mikkie, iets verlegener, “observeert graag met grote interesse wat er om haar heen gebeurt. Het duurde een tijdje voordat ze haar vertrouwen won om te spinnen. Nu spint ze als we haar aaien. Ze was eindelijk over haar afkeer heen.

Dankzij hun liefde, hun aandacht en dankzij hun inspanningen hebben ze een veilig thuis voor de kat veiliggesteld en een liefdevol huis voor de kittens gevonden. Deze vriendelijke daad herinnert ons aan het belang van het helpen van degenen die dit het meest nodig hebben en inspireert ons allemaal om een ​​verschil te maken in de levens van andere levende wezens.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!