Início » Dieren » Maak kennis met deze kat die zo dankbaar is om geadopteerd te worden dat hij blijft glimlachen.

Maak kennis met deze kat die zo dankbaar is om geadopteerd te worden dat hij blijft glimlachen.

Maak kennis met deze kat, hij is zo dankbaar dat hij geadopteerd is dat hij altijd lacht.

Dit is het verhaal van een kat genaamd Rey. Rey was slechts zes maanden oud toen Jenni Colborn hem uit een asiel adopteerde. Zodra ze hem zag, was ze gefascineerd door zijn eeuwige glimlach.

Hij was een heel speciale kat, met een unieke persoonlijkheid die hem onweerstaanbaar maakte voor iedereen die hem ontmoette.

Nadat hij naar zijn nieuwe huis was gekomen, glimlachte Rey altijd, dankbaar, sociaal en speels. Hij was een zeer knuffelige kat die altijd het gezelschap van zijn baasjes opzocht. Jenni kon niet geloven hoeveel geluk ze had met hem in haar leven.

Lees Hij denkt dat hij een schaap aan de kant van de weg aan het redden is, maar ontdekt dat het een ander dier was.

Lees ook  Een onverwachte vriendschap tussen een kat en een rat schokt de wereld!

Rey paste zich snel aan zijn nieuwe huis aan

Hij werd al snel de koning van het huis. Hij was erg nieuwsgierig en hield ervan om elke hoek van zijn huis te verkennen. Jenni had een geweldige tijd met hem te spelen en zijn talenten te ontdekken.

Maak kennis met deze kat die dankbaar is om geadopteerd te worden en altijd lacht.Bron: Capture Instagram

Jenni merkte ook op dat haar kat een heel speciale vaardigheid had. Ze deed het, altijd glimlachend . Het was alsof hij een permanente glimlach op zijn gezicht had waardoor hij er ongelooflijk gelukkig en tevreden uitzag. Jenni besloot dit moment vast te leggen op een foto en te delen op Instagram. Maak kennis met deze kat die dankbaar is om geadopteerd te worden en altijd lacht. Bron: Capture Instagram

Een foto van Rey met een permanente glimlach is viraal gegaan

Haar Instagram-account werd overspoeld met fans die meer wilden weten over deze schattige kat. Jenni begon meer foto’s en video’s te delen van Rey die speelde, sliep, at en andere dagelijkse bezigheden deed. Rey’s fans werden verliefd op zijn persoonlijkheid en schoonheid. Als gevolg hiervan werd hij al snel een ster op sociale media.

Lees ook  Het ontroerende verhaal van Beaker, een gewonde hond die werd vastgeketend en achtergelaten.

Maak kennis met deze kat die dankbaar is om geadopteerd te worden en altijd lachtBron: Capture Instagram

Dit maakte van Rey een online beroemdheid. Veel mensen volgen zijn dagelijkse avonturen. Jenni was verbaasd over de populariteit van haar kat en was erg trots op hem.

Lees meer Een rouwend paard huilt boven de kist van zijn baasje nadat hij er voor de laatste keer aan heeft gesnuffeld

Rey werd echter niet beïnvloed door zijn hernieuwde populariteit. Hij is nog net zo knuffelig en speels als altijd. En zijn eeuwige glimlach fleurt nog steeds de dag op van iedereen die hij ontmoet. Ondanks zijn internetfaam was Rey nog steeds Jennie’s beste vriend en metgezel, en dat was het belangrijkste voor haar.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!