Início » Dieren » Maak kennis met deze schattige familie van vier honden, twee eenden en een kat.

Maak kennis met deze schattige familie van vier honden, twee eenden en een kat.

Maak kennis met deze schattige familie van vier honden, twee eenden en een kat.

Het paar besloot deze schattige dieren te redden van verlating en creëerde uiteindelijk een heel speciale band waarin alle leden met elkaar overweg kunnen als een echte familie. Vier honden, een kat en twee eenden!

De familie Boggs is erg populair op sociale media. Hun huisdieren zijn onder meer 2 pitbull-honden, 2 foxterriërs, 2 eenden en Mia de kat.

Beeldschone familie!

Mia de kat is een familiefavoriet. ” Ze zorgt voor iedereen als ik er niet ben, ze is de moeder van het huis. Ze zorgt voor ze, ze geeft om ze, ze is aardig”, zegt Kasey Boggs, eigenaar van deze specifieke clan.

Lees meer 5 tekenen dat een kat erg gehecht is aan zijn baasje

Lees ook  Ontdek hoe katten dankbaarheid tonen aan hun baasjes

Maak kennis met deze schattige familie van vier honden, twee eenden en een kat.Bron: Capture Instagram

Mia en de honden en eenden delen dezelfde passie voor avontuur. “Als we gaan wandelen of bergbeklimmen, is Mia als eerste klaar. Het is zo leuk om te zien hoe ze zich klaarmaakt”, zegt Kasey Boggs.

Deze honden, eenden en katten hebben nu hun eigen Instagram-account waar je al hun avonturen kunt volgen. zijn ze niet schattig?

Zoals je op deze foto’s kunt zien, zijn ze alle zeven heel dichtbij. En de manier waarop de honden, eenden en katten samen plezier hebben is geweldig. Ze willen niet eens alleen op de foto, ze willen alles samen doen. Maak kennis met deze schattige familie van vier honden, twee eenden en een kat. Bron: Capture Instagram

Er is niets schattiger dan een gezin dat alles samen doet, maar wat is er mooier dan dit schattige gezin van 4 honden, 2 eenden en een kat die een ongelooflijke vriendschap hebben gevormd en samen avonturen beleven.

Lees ook  Als je hond hangende oren heeft, zijn hier de redenen die je absoluut moet weten

Maak kennis met deze schattige familie van vier honden, twee eenden en een kat.Bron: Capture Instagram

Onafscheidelijk! Kasey Boggs en haar man adopteerden Roxy, Edith, Mia, Rosie, Jake, Gertrude en Donald. in feite redden ze al ongeveer tien jaar dieren. Daarnaast zijn vier honden, twee eenden en een kat zo dol op elkaar dat ze niet apart op de foto gaan.

Lees meer Deze puppy van 8 weken oud heeft de hik en zijn reactie gaat de hele wereld rond

Roxy, Edith, Jake, Rose en Mia zijn een gezin van vier honden en een kat. Deze zeven kunnen het prima met elkaar vinden. Maar bovenal zijn ze een bewonderenswaardige roedel, dankzij de liefde en genegenheid die Kasey Boggs en haar man hen hebben getoond sinds ze hen hebben gered.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!