Início » Dieren » Maak kennis met Monty, een schattige kat met een ongewoon gezicht

Maak kennis met Monty, een schattige kat met een ongewoon gezicht

Maak kennis met Monty, de kat met een ongewoon gezicht. Hij woont in Kopenhagen met twee andere kattenvrienden. Monty werd geboren zonder de brug van zijn neus vanwege een chromosomale afwijking, wat zijn unieke gezicht verklaart. Hoewel deze anomalie hem best schattig maakt, veroorzaakt zijn neus ademhalingsproblemen en heeft hij de neiging meer te niezen dan de meeste katten.

Echter, voor de eigenaar Monty is nog steeds de perfecte familiekat omdat hij eigenlijk een lief bolletje bont is. Ze schreven dat het zijn schattige gezicht en vredige karakter waren waardoor ze verliefd op hem werden toen ze hem op 3-jarige leeftijd uit een dierenasiel adopteerden.

Maak kennis met Monty!

“Een jaar geleden adopteerden we de 3-jarige Monty uit een dierenasiel. Monty is geboren zonder een brug van zijn neus, waar hij af en toe last van heeft en waardoor hij een beetje moet niezen. »

Lees ook  10 gevaarlijkste roofdieren van onze planeet, fascinerend

Volgens onderzoek zijn katten meer gehecht aan hun baasjes dan honden

Maak kennis met Monty, een schattige kat met een ongewoon gezichtBron: Instagram vastleggen

Maar het maakt niet uit, want” haar persoonlijkheid , zoals hij vanaf het begin liet zien, is zo zeldzaam als een diamant! »

“Monty deelde zijn kamer met andere katten in het asiel die een beetje agressief waren, maar Monty wilde niet vechten. »

“Monty heeft ook neigingen urineren in uw slaap vanwege een losse of lekkende blaas. »

Maak kennis met Monty, een schattige kat met een ongewoon gezichtBron: Instagram vastleggen
Een bijzondere kat!

“Hij schaamt zich als hij erachter komt en we proberen hem aan te moedigen het niet te doen, omdat het een probleem is dat hij niet kan oplossen en waarmee hij moet leren leven.”

Lees Ze adopteren een Jack Russell-puppy uit een asiel, 24 uur later gebeurt het ondenkbare

Lees ook  Wat betekent het als een kat een andere kat bijt?

“Hij vindt het heerlijk om op schoot te liggen en je ‘s nachts gezelschap te houden […] totdat je wakker wordt Veruit haar favoriete plekje om te knuffelen is de armen van haar vader Michael.’
Maak kennis met Monty, een schattige kat met een ongewoon gezichtBron: Instagram vastleggen

Monty is een heel dappere kat. Ze zijn bijna nooit bang; hij gaat zelfs graag naar de dierenarts. We willen dat Monty een ambassadeur is voor “scheve” katten, of katten die in ieders ogen niet perfect zijn!

“We willen ook benadrukken dat er anders uitzien niet betekent dat je niet fantastisch kunt zijn.”

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!