Início » Dieren » Maak kennis met Samson, de grootste kat ter wereld!

Maak kennis met Samson, de grootste kat ter wereld!

Samson is absoluut een hele grote kat. De eigenaars van deze schattige Maine Coon beweren dat hij de grootste kat ter wereld is. Sommigen denken zelfs dat hij de grootste kat ter wereld zou kunnen worden als hij zou besluiten om mee te doen aan een wedstrijd.

In feite wegen huiskatten ” normaal gesproken ” tussen de 3 en 7 kilogram. Samson daarentegen weegt maar liefst 13 kilogram. Dit ongelooflijke dier is ongeveer 120 centimeter lang.

Ja, 120 centimeter. Als deze kat rechtop zou staan, zou hij lang genoeg zijn om in veel attracties in een pretpark te klimmen.

Lees verder Kat keert terug naar huis met een heel bijzonder cadeau voor zijn baasje!

Samson behoort, zoals we je al hebben verteld, tot het Maine Coon kattenras.

Lees ook  Een verlaten hond vindt negen jaar later op zijn laatste momenten eindelijk liefde

Deze katachtigen staan bekend om hun reusachtige formaat en zelfs hun naam verwijst naar wasberen. Volgens sommige mythes is dit kattenras het resultaat van een paring tussen een kat en een wasbeer, waardoor het zijn reusachtige formaat kreeg.

Seznamte se se Samsonem, největší kočkou na světěBron.

Samson heeft zijn eigen Instagram profiel (ja, deze kat is Instagram beroemd). Veel van zijn foto’s laten zijn schoonheid en leerzame aard zien.

Hoewel Samson Guinness nog niet heeft gevraagd om zijn lengte te bevestigen, zou hij wel eens de langst levende kat ter wereld kunnen zijn. Het huidige record is in handen van Ludo, die 118 centimeter meet.

Seznamte se se Samsonem, největší kočkou na světěBron: Instagram vastleggen Toen Samson klein was, was hij een gewone Maine Coon.

Grote katten zijn ontegenzeggelijk schattig. Maar Samson heeft de overhand. Deze kat weegt meer dan 13 kilo en zijn ras is de Maine Coon, die bekend staat om zijn grote formaat. Op zijn Instagram-account beschrijft zijn familie het dagelijks leven van Samson en onthult ze zelfs hoeveel eten deze kat nodig heeft.

Lees ook  Een geadopteerde hond met ademhalingsproblemen krijgt alleen behandeling als zijn trooster er is

Lees meer Maddy, de hond met een gezicht vol woede en boosheid die het gesprek van de sociale media is!

Seznamte se se Samsonem, největší kočkou na světěBron.

De kat heeft lang 8 kilo gewogen. Maar dag na dag verdubbelde zijn gewicht en begon hij te groeien. Zijn baasje vindt het vreselijk als mensen zijn kat dik noemen. Samson is groot, maar niet zwaarlijvig.

Door zijn grootte gedraagt Samson zich meer als een hond dan als een huiskat. Hij apporteert graag, volgt me overal en gaat als een hond naast me liggen. Maar Samson is niet gewend aan een ketting, dus als we naar buiten gaan, nemen we hem mee in een wandelwagen. Als mensen hem zien, zijn ze natuurlijk verbaasd over zijn grootte. “Vreemden besteden veel aandacht aan hem. Ze vragen me altijd of hij een lynx is.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!