Início » Dieren » Maddy, de hond met een gezicht vol woede en boosheid, is het gesprek van de sociale media!

Maddy, de hond met een gezicht vol woede en boosheid, is het gesprek van de sociale media!

Maddy, de hond met een gezicht vol woede en boosheid, die het gesprek van de sociale media is!

Honden hebben altijd iets dat hen onderscheidt. In het geval van Maddy heeft deze hond een boze blik op zijn gezicht, maar dat betekent niet dat hij boos is.

De missie van hondeneigenaren is om ze gelukkig te maken. Sommige honden hebben echter heel andere gezichtsuitdrukkingen die dingen weerspiegelen die ze waarschijnlijk niet voelen. Maddy is een vrouwelijke bully met heldere ogen. Haar speciale kenmerk is een gezicht dat er altijd boos of overstuur uitziet, zelfs als ze het niet voelt. Sociale netwerken ontploften toen ze haar in haar natuurlijke staat zagen en noemden haar “de hond met het boze gezicht”.

Lees ook  Een blinde puppy die acht jaar aan een ketting heeft geleefd, is blij dat hij zijn eigen bed heeft.

De aanblik van deze hond is erg amusant

Ze loopt altijd rond met een boos gezicht of doet iets waaruit blijkt dat ze boos is. De eigenaar had nooit gedacht dat Maddy zo populair zou worden. Maar sinds haar eerste video op TikTok is deze hond een sensatie geworden. Ze heeft nu zelfs meer dan een miljoen volgers op TikTok en bijna 150.000 volgers op Instagram.

Lees meer Wat betekent het om een hond te adopteren en waarom doen alleen de besten het?

Maddy, pes s tváří zuřivosti a hněvu, o kterém se mluví na sociálních sítích!Bron.

Deze hond is als ster geboren. Toen ze werd geadopteerd, was haar baasje stomverbaasd over de uitdrukkingen op haar gezicht. Daarom plaatste ze de eerste video’s online die de lachlust opwekten. Internetgebruikers zijn in de wolken door dit dier dat er echt boos uitziet, zelfs als ze dat niet is.

Lees ook  Diepbedroefde zwerfhond weigert door auto aangereden vriend achter te laten

Maddy, pes s tváří plnou vzteku a zlosti, o kterém se mluví na sociálních sítích!Bron.

Met elke nieuwe foto werd ze beroemder en beroemder. Internetgebruikers konden niet geloven dat deze hond niet boos was. Haar baasje legde echter altijd uit dat ze er eigenlijk zo uitziet en dat ze bijna altijd blij is. Maddy, pes s tváří plnou vzteku a zloby, o kterém se mluví na sociálních sítích! Bron: Capture Instagram

Als je haar lach en tederheid wilt zien, kun je haar zoeken op TikTok als @littlemissfurious en op Instagram als @littlemissfurious. Daar vind je meer video’s en foto’s van Maddy op haar best.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!