Início » Dieren » Maria, een vrouw die vele uren reisde om een ​​gehandicapte hond te redden

Maria, een vrouw die vele uren reisde om een ​​gehandicapte hond te redden

© Maria, een vrouw die vele uren reisde om een ​​gehandicapte hond te redden

Het leven zit vol verrassingen en verhalen die ons diep in ons hart raken. Het leert ons om zelfs in de donkerste tijden hoop te vinden. Dit is het verhaal van Maria, een moedige en meelevende vrouw die aan een lange reis begon om een ​​gehandicapte hond uit zijn wanhopige situatie te redden.

“Lucky” de hond gevonden in de straten van een klein stadje

Deze hond zwierf alleen door de straten uit een klein stadje. Lucky kreeg zelfs een vreselijk ongeluk waarbij zijn achterpoten kreupel raakten.

Zonder huis, zonder eten en zonder hulp, Gelukkig leefde de hond in erbarmelijke omstandigheden. Zijn situatie was erbarmelijk en hij werd geconfronteerd met een leven vol lijden en eenzaamheid.

Lees 7 voordelen van het aaien van een hond, je zult verrast zijn

Lees ook  Na 50 jaar geketend te hebben geleefd, wordt deze olifant eindelijk bevrijd en huilt hij van vreugde

Deze vrouw kon ook niet toekijken en niets doen. Het brak echt zijn hart om deze hond in nood te zien. Daarom besloot ze alles te doen wat in haar macht lag om hem te helpen. Dus startte Maria een inzamelingsactie om Lucky’s medische kosten te dekken en haar eigen manier om hem te redden.

Maria, een vrouw die vele uren reisde om een ​​gehandicapte hond te reddenInstagram vastleggen

Dankzij de vrijgevigheid van velen gemeenschap mensen Maria kon het geld bijeenbrengen dat nodig was om de medische behandeling van de hond te betalen. Maar ook om naar de stad te gaan waar hij was. Met een hart vol hoop begon Maria aan een reis die Lucky’s leven voor altijd zou veranderen.

Aankomst in een klein stadje

Maria zag met eigen ogen in welke situatie Lucky zich bevond. Het was een ontroerend en hartverscheurend moment. De hond moest eigenlijk zijn handicap onder ogen zien. Maar hij was ook het slachtoffer van verschrikkelijke mishandeling. Maar ondanks alles wat hij had meegemaakt, was Lucky nog steeds zo aardig en liefdevol.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: heb je een hoog niveau van emotionele intelligentie?

Maria nam toen de hond mee in haar armen. Toen zwoer ze bij zichzelf dat ze nooit zou stoppen met zoeken naar een liefdevol en meelevend thuis voor hem. Ze besloot toen zijn tijdelijke voogd te worden. Ze deed er alles aan om hem te rehabiliteren en hem te leren de mensheid weer te vertrouwen.

Lezen Hij vindt een kitten op een parkeerplaats, neemt het mee naar huis en beseft zijn vreselijke fout

Maria heeft maanden gewerkt onvermoeibaar helpen Lucky de hond fysiek en emotioneel te herstellen. Dus nam ze hem mee naar therapie en gaf hem goede voeding. En bovenal hield ze van hem met onvoorwaardelijke liefde. Lucky begon toen zijn kracht en levensvreugde te herwinnen.
Maria, een vrouw die vele uren reisde om een ​​gehandicapte hond te reddenInstagram vastleggen

Maar daar houdt het verhaal van Marie en Lucky niet op.

Maria begreep dat zij niet de enige persoon kon zijn die verantwoordelijk was voor de verandering het leven van deze bijzondere hond. Daarom besloot ze Lucky’s verhaal op sociale media te delen. Bovendien ging zijn verhaal snel viraal. Veel internetgebruikers boden vervolgens aan om Lucky te adopteren om hem een ​​permanent huis te geven.

Lees ook  Een onverwachte vriendschap tussen een kat en een rat schokt de wereld!

Maria vond uiteindelijk een liefdevolle en meelevende familie die bereid was deze hond alle liefde en aandacht te geven die hij verdiende. Ze zorgde ervoor dat Lucky geadopteerd werd door mensen die zijn handicap begrepen en voor hem wilden zorgen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!