Início » Dieren » Mishandelde hond gered door SPA, zijn leven voorgoed veranderd

Mishandelde hond gered door SPA, zijn leven voorgoed veranderd

© Een hondenslachtoffer van mishandeling wordt gered door een SPA, zijn leven is voor altijd veranderd

Het leven is niet aardig geweest voor deze hond! Hij had het ongeluk geadopteerd te worden door de verkeerde persoon die hem voortdurend mishandelde. Maar tegen alle verwachtingen in, mislukte deze mishandeling in het voordeel van de hond. Hierdoor kwam hij in aanraking met SPA. Het bedrijf hielp de harige man voorgoed uit deze beproeving!

SPA redt deze mishandelde hond!

Het was niet altijd even rooskleurig voor Natsu, de Mechelse Herder. Hij had het ongeluk om het pad te kruisen met een kwaadwillende persoon. Haar leven veranderde echter volledig in juni 2022, toen SPA Los Angeles Safe .

Reddingswerkers vonden de hond hangend aan het balkon van zijn meester. Hij bond hem vast met een riem en hij had moeite om af te stijgen! Hij ontsnapte echter dankzij tussenkomst van een buurman.

Lees ook  Beste tips om een Duitse herder gelukkig te maken

Lezen Deze hond weigert het graf van een vreemde te verlaten, de politie was sprakeloos toen ze beseften waarom

Na de redding van de buurman was het de Dierenbescherming die zich over de hond ontfermde. De vereniging begreep meteen dat de vlasov vaak werd misbruikt. Ze merkte met name het merkteken op de mond van de hond op als bewijs.

Het was duidelijk dat de hond altijd gemuilkorfd was. Maar deze reis was gewoon een slechte herinnering voor Natsu. Zijn leven nam een ​​paar maanden na zijn redding een andere wending !

De hond sloot zich aan bij de hondenbrigade van Dijon!

Na maanden van herstel is de hond eindelijk volledig hersteld. Het waren dus de SPA en de autoriteiten die besloten zijn avontuur voort te zetten. Ze sloten samen een deal zodat Natsu wetshandhaving op integreerde niveau.

Lees ook  Ontdek 8 leuke weetjes over katten die je zullen verbazen

De hond is nu een lid en maakt volledig deel uit van de hondenbrigade in Dijon. Natsu is sinds november 2022 met haar in verband gebracht. Sindsdien onderging hij een strenge training totdat hij er klaar voor was.

Om te lezen Deze 5 maanden oude hond raakte in paniek voor een stuk lamsvlees

Afgelopen maart besloot de cynologische brigade van Dijon dat de hond eindelijk in gebruik kon worden genomen. Dus ging hij op zijn eerste missies. Haar vlek is gericht op de veiligheid van de openbare ruimte.

Een missie die de hond tot in de puntjes wist uit te voeren. Natsu, ooit slachtoffer van misbruik, heeft een nieuwe betekenis in zijn leven gevonden. Deze ommekeer werd mogelijk gemaakt door de welwillendheid van zijn weldoeners, niemand minder dan de politie en de SPA.

Lees ook  Redde geit en hond zijn beste vrienden en weigeren apart geadopteerd te worden

Hond: de kynologische brigade van Dijon en de betekenis ervan!

De Dijon Dog Brigade heeft de leiding over Natsu! Ze aarzelde niet om het leven van deze hond meer voldoening te geven. Een daad van vriendelijkheid die niets nieuws is voor het establishment. Deze schroomt echt niet om verwaarloosde dieren een tweede kans te bieden.

Volgens een betrouwbare bron heeft hij al twee andere Mechelaar hoektanden gehuisvest. Deze laatste bevonden zich ook in dezelfde situatie als Natsu. Ze werden geconfronteerd met gebeurtenissen waarbij hun kwetsbaarheid op de proef werd gesteld. In ieder geval heeft de hondenwereld zo’n apparaat nodig !

Om te lezen Deze hond houdt van een tussendoortje, je zult versteld staan!

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!