Início » Dieren » Na 279 dagen in het asiel explodeert deze hond van vreugde wanneer hij wordt geadopteerd

Na 279 dagen in het asiel explodeert deze hond van vreugde wanneer hij wordt geadopteerd

Na 279 dagen in het asiel explodeerde deze hond van vreugde toen hij werd geadopteerd.

Deze hond, Malcom, kwam naar het dierenopvangcentrum nadat hij met verwondingen op straat was gevonden. Hoewel zijn gedrag wat dominant was, was er alleen een beetje liefde nodig om zijn mooie, vrolijke persoonlijkheid naar boven te halen. Maar ook al staat deze organisatie erom bekend dat ze hun reddingshonden snel ter adoptie aanbieden, deze hond bracht 279 dagen door totdat een van zijn voormalige verzorgers hem adopteerde.

Op de dag van de adoptie kon deze hond niet gelukkiger zijn. Hij leek een grote glimlach op zijn gezicht te hebben.

De puppy bracht 279 dagen door in het asiel.

Juist Niemand kent zijn verleden, wat zeker is, is dat deze hond veel heeft meegemaakt. Hij draagt de fysieke sporen van wat hij waarschijnlijk op straat heeft meegemaakt.

Lees ook  De zwerfhond zorgde maandenlang voor de puppy op straat en nu zijn ze onafscheidelijk.

Lees meer Dit kitten troost een verlaten puppy die nog steeds op zijn baasjes wacht!

Po 279 dnech v útulku tento pes exploduje radostí, když je adoptovánBron.

Verzorgers waren bang dat hij een beetje agressief zou zijn. Ze ontdekten echter al snel dat hij een geweldige persoonlijkheid had en werden verliefd op hem. Volgens het reddingscentrum was hij zo vriendelijk dat elke keer als er iemand op bezoek kwam, Malcolm zijn speeltjes liet zien en constant met zijn staart kwispelde.

“Hij was altijd makkelijk voor te stellen aan nieuwe vrijwilligers. Het enige wat hij hoefde te doen was een paar traktaties geven om het ijs te breken en hij was klaar om te gaan,” zei Tommy Sanfilippo, een medewerker van het opvangcentrum. Po 279 dnech v útulku tento pes vybuchl radostí, když byl adoptován Bron: Capture Instagram

Een hond explodeert van vreugde op de dag van zijn adoptie.

Lees ook  7 unieke soorten vlinders waar je misschien nog nooit van hebt gehoord

En zo kwam het dat Malcom na 279 dagen op de grond eindelijk een thuis vond. Een van zijn verzorgers, een vrijwilliger die hem kende, kon geen afscheid van hem nemen.

“Hij is al goede vrienden geworden met zijn nieuwe eigenaar. Ze ontmoette hem toen ze vrijwilligerswerk bij ons deed en bracht veel tijd met hem door. Ze gingen zelfs samen op verschillende uitstapjes naar het park, de dierenwinkel en zelfs naar haar huis.

Lees 5 essentiële levenslessen die je van je hond kunt leren

Po 279 dnech v útulku tento pes exploduje radostí, když je adoptovánBron.

Hoewel ze elkaar al kenden, leek de hond iets anders aan te voelen. Die dag ging hij naar een nieuw thuis met iemand die al van hem en zijn prachtige persoonlijkheid hield.

Vandaag heeft deze kleine hond niet alleen een thuis voor altijd, maar ook een familie die zielsveel van hem houdt.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!