Início » Dieren » Na 365 dagen verlangen naar een thuis heeft deze verlaten kat eindelijk de kans om een ​​nieuw leven te beginnen

Na 365 dagen verlangen naar een thuis heeft deze verlaten kat eindelijk de kans om een ​​nieuw leven te beginnen

© Na 730 dagen wachten op een gezin krijgt deze liefhebbende hond een tweede kans in het leven

Vrijwilligers van de Humane Society huilden tranen van vreugde toen Fireball zijn eeuwige familie vond. De schattige hond moest lang wachten achter de tralies van dit asiel. Na 730 dagen wachten ze zou eindelijk de warmte van een permanent huis ervaren.

Fireball, 6 jaar oud, is een vrouwelijke Pitbull-kruising. Ze nam het onderkomen van de Humane Society over en werd een van de langdurig ingezetenen. Fireball heeft daar al 2 verjaardagen gevierd en wacht al 730 dagen wanhopig op een gezin.

Lieve hond!

Om de liefhebbende hond te helpen, besloten vrijwilligers van het asiel een nieuwe publicatie op hun Facebook-pagina te publiceren. Vuurbal wordt beschreven als een schattige bal van bont die overloopt van liefde voor mensen.

Lees ook  Dit zijn de huisdieren met de langste levensverwachting

Lees verder voor 5 kattennamen met mooie betekenissen

“De vuurbal explodeert van opwinding en liefde als hij iemand ontmoet. We vinden het dus jammer dat niemand voor haar heeft gekozen”, zo valt te lezen op de website van de Humane Society.

Na 730 dagen wachten op een gezin krijgt deze liefhebbende hond een tweede kans in het levenNa 730 dagen wachten op een gezin krijgt deze liefhebbende hond een tweede kans in het levenFacebook vastleggen

De publicatie voegt eraan toe dat een liefhebbende hond erg intelligent is, gehoorzaam en loyaal. Haar enige minpunt: ze kent haar kracht niet en kan een beetje brutaal zijn zonder dat ze dat wil.

“Deze hond had al lang geleden terug moeten keren naar een liefdevol huis!” Het duurt maar een paar minuten om verliefd te worden op Fireball. Wij hopen dus dat u ons wilt helpen om er een sprookjesachtig einde van te maken”, schrijft het asiel verder in haar publicatie.

Lees ook  Waarom graven honden? Ontdek alle redenen

Het einde van een heel lang wachten

Na dit pleidooi voor vriendelijke vuurbal, Het asiel ontving vervolgens ongeveer twintig adoptieaanvragen uit het hele land. Adopters werden zeer snel geselecteerd. De vrijwilligers konden het heuglijke nieuws op sociale netwerken bekendmaken.

Lees De blinde koe kan niet stoppen met het kussen van de mensen die haar hebben gered

Verschillende hondeneigenaren hebben Fireball geadopteerd. Na 2 lange jaren wachten heeft ze eindelijk haar eeuwige familie gevonden!
Na 730 dagen wachten op een gezin krijgt deze liefhebbende hond een tweede kans in het levenNa 730 dagen wachten op een gezin krijgt deze liefhebbende hond een tweede kans in het levenFacebook vastleggen

“Vuurbal zal de 8e hond zijn die ze redden!” Vuurbal is ook helemaal weg van hen en ze kan niet wachten om haar liefdevolle nieuwe huis te vinden. Bovendien heeft hij een prachtige tuin, zodat hij kan spelen als hij een frisse neus wil halen”, legt de vereniging uit.

Lees ook  Stoute hond die van huis is weggelopen, kan niet geloven dat hij 'gepakt' is

Iedereen die voor de hond zorgde was heel blij toen ze vertrok naar een nieuw leven: “Er vielen veel tranen […] vandaag, maar we zijn zo blij voor Fireball”, sloten ze emotioneel af. Deze liefhebbende hond heeft eindelijk iemand gevonden die haar alle liefde zal geven die ze geeft!

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Lees de 6 beste tips voor de verzorging van uw hond in de winter

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!