Início » Dieren » Na 50 jaar geketend te hebben geleefd, wordt deze olifant eindelijk bevrijd en huilt hij van vreugde

Na 50 jaar geketend te hebben geleefd, wordt deze olifant eindelijk bevrijd en huilt hij van vreugde

© Na 50 jaar in ketenen te hebben geleefd, wordt deze olifant eindelijk bevrijd en huilt hij van vreugde

Na een aantal jaren vastgebonden te zijn geweest, kon de olifant zijn vrijheid herwinnen. Dit dier, dat nooit de kans heeft gehad om bij zijn moeder te wonen, is nu vrij. Maar met die vrijheid maakte de dikhuid een gebaar dat netizens deed reageren.

Deze olifant leeft al meer dan 50 jaar in gevangenschap

Toen hij in de handen van stropers viel, was hij nog steeds maar een olifant. Sindsdien heeft deze olifant nooit meer in het wild geleefd. Gedurende zijn hele bestaan ​​was het dier geketend. Al die jaren kon hij tijdens zijn leven ook verschillende eigenaren zien. De verkoop van dieren was illegaal en ging van de ene eigenaar naar de andere.

Helaas is het de olifant nooit gelukt een baasje te vinden die hem goed behandelde. Al die jaren beleefde hij de ergste momenten van zijn leven. Voor de olifant was het al heel moeilijk leven in gevangenschap maar wat meer is, deze heren zorgden niet voor hem zoals ze hadden moeten doen.

Lees ook  7 lessen die we van dieren kunnen leren voor een beter leven

Lees verder voor 7 manieren om uw hond te vertellen dat u van hem houdt

Na 50 jaar geketend te hebben geleefd, wordt deze olifant eindelijk bevrijd en huilt hij van vreugdeFacebook vastleggen

De olifant bracht zijn leven door in een erbarmelijke toestand. Zoals het lot van iedereen dier in gevangenschap en in de handen van gewetenloze mensen ervoer dit enorme wezen dezelfde tragedie . Ze wordt uitgebuit zoals andere olifanten en krijgt dezelfde behandeling.

Maar na zoveel jaren lijden ziet het dier eindelijk het licht. De hel is voorbij, bedanktde tussenkomst van Wildlife SOS . Deze vereniging won feitelijk de zaak om de olifant uit de handen van de laatste eigenaar te redden.

Schreeuw van vreugde, vrijheid met tranen, onverwachte reactie

Na deze proef,de organisatie Wildlife SOS hij heeft zijn zaak gewonnen. De laatste eigenaar van de olifant moest hem uit zijn kettingen bevrijden. Maar het meest ongelooflijke aan het verhaal is de reactie van het dier zodra het wordt losgemaakt .

Lees ook  Volgens een onderzoek hebben katten 5 persoonlijkheden.

Raju , zo werd hij genoemd, begon te huilen zodra zijn kettingen werden verwijderd. Het is waar dat de olifant destijds in kritieke toestand verkeerde. Hij verkeerde in slechte gezondheid. Volgens bevindingen hij leed aan zijn benen . En dat was hij erg dun .

Om te lezen: 2 samen geadopteerde zwerfhonden zijn onafscheidelijk en houden elkaar in hun pootjes

Na 50 jaar geketend te hebben geleefd, wordt deze olifant eindelijk bevrijd en huilt hij van vreugdeFacebook vastleggen

En als de olifant al die jaren kon overleven, was dat dankzij hem vrijgevigheid van toeristen die hem in zijn kooi kwam opzoeken. Tijdens hun bezoek maken ze van de gelegenheid gebruik om hem wat te eten te geven. Bij gebrek aan kwaliteitsvoedsel werd het wezen gedwongen alles te eten wat hem werd aangeboden. Hoewel het soms de producten waren die giftig waren voor zijn mondgezondheid.

Raju overleefde echter ondanks zijn slechte levensomstandigheden. Het moet gezegd dat de juridische strijd ook niet eenvoudig was. Het proces duurde een jaar. Hiervoor staken vrijwilligers van de organisatie om de beurt een helpende hand toe reddingsoperatie voor olifanten . Een succesvolle missie, maar niemand had zijn reactie verwacht.

Lees ook  Politieagenten hielpen een kat die vastzat in een boom

Olifant: Hartverscheurende getuigenis van het reddingsteam

Pooja Binepal, een van de mensen die het dier heeft gered, zei dat ze dit al die jaren niet had gedaan hij had nog nooit een huilende olifant gezien . En Raju is de eerste olifant die ze dit heeft zien doen. Realiteit om te zien tranen stroomden over zijn gezicht nadat hij was vrijgelaten verraste het hele team.

De reactie van de olifant bewijst dat hij zich ervan bewust was dat dit eindelijk zou gebeuren om vrij te zijn van pijn en lijden dat hij meer dan 50 jaar moet hebben geleefd. Na zoveel jaren vond het dier eindelijk vrijheid. Hij zal in betere omstandigheden kunnen leven.

pic.twitter.com/9vfYOVWtM3

Lees: De reden waarom uw hond graag aan uw voeten ligt

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 30 augustus 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!