Início » Dieren » Na de redding leert de kat langzaam zijn angst te overwinnen

Na de redding leert de kat langzaam zijn angst te overwinnen

Misbruik en negatieve ervaringen die dieren in het verleden hebben gehad, laten psychologische littekens achter die moeilijk te overwinnen zijn. Het kattenslachtoffer van mishandeling bracht dus lange tijd op straat door. Haar radicale transformatie deed echter de harten van internetgebruikers smelten.

De kat had het moeilijk bij aankomst in het asiel. Alle geluiden, katten en geuren waren haar onbekend en maakten haar bang. Maar Furball heeft een enorme veerkracht getoond.

De leden van het asiel hebben Callista gered. Deze kat werd ontvoerd door het pond en stond op het punt geëuthanaseerd te worden. Aanvankelijk was ze versteend toen ze bij het asiel aankwam, maar ze begon het aaien van de vrijwilligers te waarderen en begon ze geleidelijk te vertrouwen.

Lees ook  Een vrouwelijke pitbull die wordt gebruikt als levend doelwit voor vechthonden begint een nieuw leven

Lees verder voor 7 dingen die katten voor hun baasjes doen die je misschien nog niet hebt opgemerkt

Het kostte de kat enige tijd om zich aan het asiel aan te passen.

Vrijwilligers omschrijven haar als ‘voorzichtig’ , omdat alles om hem heen hem hinderde. Vervolgens siste en stampte ze voortdurend tegen iedereen die haar probeerde te benaderen. Daarom mochten de andere katten in het asiel hem echt niet. Hoe dan ook, het was duidelijk dat ze liever alleen was.

Na de redding leert de kat langzaam zijn angst te overwinnenFacebook vastleggen

Callista verkeerde in slechte gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Bovendien deden de tanden van de kat pijn en was ze erg mager. Dagenlang probeerden vrijwilligers hem te helpen aan te komen. Dankzij diergeneeskundige behandeling en een aangepast dieet herstelde ze geleidelijk.

Lees ook  Hij voedt de wolvin, 2 maanden later komen er 3 wolven bij hem thuis

Tegelijkertijd bood het gastgezin hem een ​​thuis aan.

De kat had nog steeds moeite zich aan te passen aan het huiselijk leven, maar ze maakte grote vorderingen. Soms kon ze zich losmaken en haar pleegouders iets van haar mooie persoonlijkheid laten zien: “Ze is een braaf meisje, liefdevol en aardig als ze uit haar schulp begint te komen”, aldus een woordvoerder van de vereniging.

Het personeel van het asiel deelde het verhaal van de kat om een ​​nieuw thuis voor haar te vinden . Anneke werd daarmee officieel Callista’s baasje voor het leven. Bovendien paste de kat zich verrassend goed aan het nieuwe huis aan, alsof ze besefte dat ze eindelijk thuis was. Ze had nu vrede.

Lees De oprichter van een kattenasiel aarzelt niet om een ​​verlaten oudere hond te helpen

Lees ook  Zijn kat maakt hem elke dag om 4 uur 's ochtends wakker en neemt op hilarische wijze wraak

Na de redding leert de kat langzaam zijn angst te overwinnenFacebook vastleggen

De kat adopteerde zelfs de tweede kat in huis. En dit ondanks het feit dat ze altijd vijandigheid toonde jegens haar leeftijdsgenoten. Ten slotte was het voldoende dat de kat zich op de juiste plek bevond en zich openstelde voor anderen.

Internetgebruikers uitten hun emoties face-to-face houding en gedrag van deze schattige kat de enige in zijn soort die zijn best doet om liefkozingen te accepteren en gezond te leven in het hart van zijn nieuwe gezin.

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!