Início » Dieren » Na een jaar in het asiel is een geredde pitbull eindelijk geadopteerd!

Na een jaar in het asiel is een geredde pitbull eindelijk geadopteerd!

Na een jaar in het asiel is een geredde pitbull eindelijk geadopteerd!

Bandido is een pitbull hond die werd gered uit een kritieke situatie. Hij was ondervoed, zijn huid kleefde aan zijn botten, hij had vreselijke verwondingen en liep mank. Na 335 dagen wachten meldde zich een goedhartig persoon die hem een kans gaf op een permanent thuis. Nu is er geen spoor meer van zijn lijden. Dankzij de hulp van een dierenorganisatie voelt hij zich nu, zes jaar oud, eindelijk geliefd en beschermd.

Bandit, een pitbull op het randje van de dood, gered

Volgens de publicaties van het asiel ontvingen ze een melding van een zeer ernstig gewonde en hongerige hond. Reddingswerkers haastten zich naar de plek. Van een afstand hoorden ze geblaf om hulp. Ze vonden hem opgekruld, in pijn en met de droevigste ogen die ze ooit hadden gezien.

Lees ook  Na 279 dagen in het asiel explodeert deze hond van vreugde wanneer hij wordt geadopteerd

Po roce stráveném v útulku je zachráněný pes plemene pitbull konečně adoptován!Bron.

Hoewel hij mank liep op één voorpoot en uitgemergeld was, verwelkomde deze hond zijn redders en werkte hij de hele tijd mee om uit deze trieste situatie te komen. Hij kon nauwelijks lopen. Redders brachten hem echter onmiddellijk naar een dierenkliniek.

Lees meer Hoe lang duurt het voordat je hond je vergeet?

Hij was een pitbull, een hond van ongeveer zes jaar oud. Ze gaven hem een dieet en een algemene behandeling om hem weer op de been te krijgen en zijn wonden te laten genezen. Daarna gaf iemand hem een tijdelijk thuis zodat hij sneller kon genezen. Ze noemden hem Bandit en zo begon zijn verhaal.

Po roce stráveném v útulku je zachráněný pitbull konečně adoptován!Bron.

Zes maanden na zijn redding onderging deze hond een metamorfose. Zijn lichaam was sterk en woog meer dan 35 kilo. En het belangrijkste, zijn verdrietige gezicht werd vrolijk!

Lees ook  Een blinde en dove hond troost de verlaten dieren die naar hem toe komen!

Deze hond kon nu ter adoptie worden aangeboden . Het heeft 335 dagen geduurd sinds zijn redding voordat hij hersteld was. Hij was een oudere hond, dus zijn kansen om geadopteerd te worden werden met de dag kleiner. Maar op een dag was er iemand die hem gelukkig maakte.

Po roce stráveném v útulku je zachráněný pes plemene pitbull konečně adoptován!Bron.

Uiteindelijk opende een gezin de deur van hun huis voor hem. Nu kan hij aan een nieuw leven vol liefde en geluk beginnen.

Lees meer Dit is waarom je kat altijd geaaid wil worden

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!