Início » Dieren » Na het mislukken van de eerste adoptie en terugkeer naar het asiel heeft deze hond eindelijk het ideale gezin gevonden

Na het mislukken van de eerste adoptie en terugkeer naar het asiel heeft deze hond eindelijk het ideale gezin gevonden

© Na het mislukken van de eerste adoptie en terugkeer naar het asiel, heeft deze hond eindelijk een ideaal gezin gevonden

Basher de hond heeft zijn ups en downs. Na twee jaar in het asiel dacht hij echt dat hij eindelijk zijn familie had gevonden. Een paar dagen later was het echter een teleurstelling. Zijn adoptieouders stuurden hem feitelijk weg.

Het verhaal van Basher is droevig en zwaar, maar het loopt goed af Hij begon zijn leven eerst als zwerfhond. Vervolgens namen verschillende schuilplaatsen hem op. Hij bracht in totaal bijna twee jaar door zonder een gezin te vinden. Maar op een dag geloofde Basher eindelijk dat zijn lijden voorbij was. Er kwam zelfs een familie om hem op te halen uit het asiel om hem naar zijn nieuwe huis te brengen. Helaas stuurde ze hem na 9 dagen terug naar het asiel…

Lees ook  De politie vond een verlaten koffer met daarin 6 puppy's, de moeder was wanhopig

De hond vertoonde destructief gedrag in het nieuwe huis

De zaak van Basher was ingewikkeld, zoals het asiel uitlegde. Deze hond moest eigenlijk in een huis leven zonder kinderen en andere dieren. Maar ook met een meester die zijn 60 kg aan spieren aankan.

Het lezen van Dog’s 15e verjaardag is de gelukkigste!

Na het mislukken van de eerste adoptie en terugkeer naar het asiel heeft deze hond eindelijk het ideale gezin gevondenFacebook vastleggen

Maar toen Basher arriveerde zijn nieuwe huis zijn angst en het feit dat hij 2 jaar in een opvanghuis heeft gewoond, zorgden ervoor dat hij gedragsproblemen kreeg. Het werd beschreven als een tornado die alles in het huis aan stukken scheurde. Misschien was hij een heel goede hond, en zijn eigenaren hij had ervaring. Ze dachten echter niet dat ze het in zich hadden om hun avontuur met hem voort te zetten.

Lees ook  Na de redding leert de kat langzaam zijn angst te overwinnen

We moesten nog negen maanden wachten voordat Basher een nieuwe kans kreeg

Dus Basher is terug bij af. Haar hoop om haar familie te vinden werd de grond in geboord. Dagen, weken en maanden gingen voorbij en de hond was nog steeds alleen in zijn hok. Totdat iemand hem aanraakte.
Na het mislukken van de eerste adoptie en terugkeer naar het asiel heeft deze hond eindelijk het ideale gezin gevondenFacebook vastleggen

Als de hond terugkomt het asiel maakte bekend dat hij eindelijk door een ander gezin was geadopteerd. Onder al het personeel van het asiel plaatsten ze een foto van de hond en voegden “Gelukkige reis, Basher” toe aan hun bericht.

Deze keer, adoptie hij had alle kansen om te slagen omdat het asiel alles plande. “Zijn nieuwe baasje kwam bij hem langs en we brengen hem al drie maanden regelmatig naar zijn nieuwe huis. En dat is als hij eraan gewend raakt. De hond Basher heeft een buitenkennel en zijn baasje zal hem geleidelijk aan in haar huis integreren zodra hij het onder de knie heeft”, leggen ze uit.

Lees ook  Heerlijk! Chagrijnig kijkende kat verovert sociale netwerken

Lees Voelen katten zich eenzaam zonder een ander thuis?

Na het mislukken van de eerste adoptie en terugkeer naar het asiel heeft deze hond eindelijk het ideale gezin gevondenFacebook vastleggen

Een fijn thuis

Sinds zijn adoptie heeft Basher een aantal banken kapot gemaakt, vertelt zijn nieuwe baasje lachend. De hond voelde zich echter op zijn gemak en maakte met de dag vooruitgang. Ze is erg trots op hem en geniet van elke overwinning.

Begin november schreef ze: “Het is eindelijk zover. Basher slaapt binnen in een dekbed en wordt niet wakker als ik naast hem loop. Ik ben zo trots. »

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!