Início » Dieren » Na vijf jaar in het onbekende hinnikt een verdwaald paard prachtig als het zijn eigenaar ontmoet, een ontroerend weerzien

Na vijf jaar in het onbekende hinnikt een verdwaald paard prachtig als het zijn eigenaar ontmoet, een ontroerend weerzien

© Deze hond is al 3 jaar verdwaald en huilt van vreugde als hij zijn baasje vindt, een ontroerend weerzien

Jack is niemand minder dan de hond van Mike. Drie jaar geleden werd hij vermist. Een plotselinge scheiding die Mike van streek maakte. Ondanks deze jaren heeft de jongeman nooit de hoop verloren. Hij wist dat hij zijn hond zou vinden. Hij aarzelde niet om alle middelen te gebruiken om de verdwijning van zijn huisdier te melden.

Zijn hond belandde ruim 800 km van huis

Mike, eigenaar van A een hond genaamd Jack , hij kon het niet geloven. Zijn harige vriend, drie jaar geleden verloren hierdoor bevindt ze zich weer in zijn armen. Nadat hij Jack had verloren, weigerde Mike zelfs op te geven en bleef hij met alle mogelijke middelen naar hem zoeken.

Mike besteedt elk moment aan het zoeken naar zijn hond Jack. Hij hangt flyers op en hoopt dat voorbijgangers zijn hond zullen spotten. De jongeman geeft toe dat de tijd die hij zonder Jack doorbrengt deprimerend is. Voor iemand die gewend was alles met zijn viervoeter te doen, was het leven niet gemakkelijk.

Lees ook  Magiërs van de natuur: Bekijk de 7 slimste dieren in het wild

Lees Deze Duitse herder kan zijn vreugde bij de ontmoeting met de kittens niet bedwingen

Deze hond is al drie jaar verdwaald en huilt van vreugde als hij zijn meester vindt, een ontroerende herenigingDeze hond is al drie jaar verdwaald en huilt van vreugde als hij zijn meester vindt, een ontroerende herenigingFacebook vastleggen

“Ik ben niet meer dezelfde sinds ik hem verloor” neemt Mike in vertrouwen. Voeg er vervolgens aan toe dat hij en zijn hond alles samen deden. “We doen alles samen, de helft van de tijd breng ik hem naar zijn werk en elke keer als ik ga vissen is hij er. Wij deden alles samen. Hij was er, wat ik ook deed.’.

Het is drie jaar geleden dat Mike zonder zijn hond leefde. Elk moment is een echte marteling, maar… hij verloor nooit de hoop . Op een dag zet een telefoontje zijn hele leven op zijn kop.

Blij weerzien

Op een dag, wanneer Mike het het minst verwacht, krijgt hij een telefoongesprek . Aan de andere kant van de lijn staat a veterinair ziekenhuis op acht uur rijden van zijn huis. Zijn partner vraagt ​​hem vervolgens of zijn naam Mike was en of hij de eigenaar was van een hond genaamd Jack. Een vraag waarop de jongeman haastig een bevestigend antwoord geeft.

Lees ook  Is de kat blij met de baby in huis? Hier leest u hoe u het moet doen

Uit voorzichtigheid en uit angst voor teleurstelling wilde Mike bevestigen dat het inderdaad zijn hond Jack was die gevonden was. Dus om er echt zeker van te zijn, vraagt ​​hij het aan de persoon controleer enkele onderscheidende kenmerken jouw viervoetige beste vriend.

Lees Deze dierenarts euthanaseert per ongeluk een hond en betaalt duur voor de gevolgen

Deze hond is al drie jaar verdwaald en huilt van vreugde als hij zijn meester vindt, een ontroerende herenigingDeze hond is al drie jaar verdwaald en huilt van vreugde als hij zijn meester vindt, een ontroerende herenigingFacebook vastleggen

Jack heeft een lichtbruin oog en een van zijn vingernagels is helemaal zwart. Het ziekenhuis bevestigt vervolgens dat het inderdaad zijn hond is. Zonder uitstel gaat Mike op pad om zijn beste vriend op te halen. En het minste wat we kunnen zeggen is dat de reünie heel ontroerend is.

Als Jack merkt dat zijn beste mensenvriend hem komt ophalen, raakt de hond opgewonden. Hij heeft hij rende naar zijn vriend voortdurend kwispelend met zijn staart. Ondanks de drie jaar die zijn verstreken, herinnert Jack zich Mike nog heel goed. Ze kreunt en schreeuwt van vreugde in de armen van zijn maatje.

Lees ook  5 voordelen van het hebben van een zwarte kat in huis

Deze hond barst van vreugde en is zichtbaar blij om naar huis te gaan

Zo opgewonden om Mike weer te zien, begon Jack de hond rol op je rug. Op een manier om haar buik te onthullen en geef zijn beste vriend de vrije hand om zijn buik te aaien.

Natuurlijk heeft de reünie van Mike en Jack een groot deel van het internet verplaatst. In de video kan dat hoor het vreugdekreet van de hond die zijn beste menselijke vriend vindt. Ondanks de drie jaar dat ze gescheiden woonden, herinnert ze zich hem nog steeds. Ze kijken er allebei naar uit om naar huis te gaan.

Lees Dit hondenras is volgens dit onderzoek het intelligentst van allemaal

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!