Início » Dieren » Net als een klant bij een viswinkel, staat een intelligente kat elke dag in de rij voor eten.

Net als een klant bij een viswinkel, staat een intelligente kat elke dag in de rij voor eten.

© Een intelligente kat staat elke dag in de rij voor eten als een klant bij een viswinkel.

Vis is een uitstekende bron van eiwitten en heilzame vetzuren voor hun lichaam. Daarnaast is de geur van vis erg aantrekkelijk voor katten, waardoor het nog lekkerder wordt.

Op internet heeft een kat genaamd Charley de genegenheid van duizenden mensen gewonnen dankzij zijn voorliefde voor vis en zijn opgewekte, sociale aard.

Deze kat is erg sociaal en beweegt zich graag de hele dag op straat.

De eigenaar, Romy , zegt dat ze elke ochtend met haar kat gaat wandelen. Op weg naar huis stopt Charley echter bij een viskraam. Daar gaat de kat net als iedereen in de rij staan en probeert gratis vis van de verkoper te krijgen.

Lees ook  Wat betekent het als er onverwacht een kat in je leven komt?

Lees De echte betekenis van de glimlach van uw kat

Net als een klant bij een viswinkel, staat een intelligente kat elke dag in de rij voor eten.Bron: Capture Instagram

Toen mensen de kat voor het eerst in de rij zagen wachten op zijn beurt, geloofden ze het niet. Sterker nog, ze vonden het erg grappig.

De andere mensen kopen meer vis om Charley uit te nodigen.

Op de foto’s gemaakt door Romy Charley is hij als vaste klant in de rij te zien. Een slimme kat staat elke dag in de rij voor eten als een klant bij een viswinkel.

Bron: Capture Instagram Het is heel ongebruikelijk om een kat te zien. wachtend op haar beurt. Als het dan zijn beurt is, gaat hij naar de toonbank om te proberen wat gratis vis te krijgen.

Net als een klant bij een viswinkel, staat een slimme kat elke dag in de rij voor eten.Bron: Capture Instagram

Maar Charley gaat niet alleen naar de viswinkel, hij gaat ook graag met mensen om. Deze kat gaat zelfs graag naar de universiteit, waar hij foto’s maakt met studenten en door de klaslokalen dwaalt. Maar als het donker wordt, keert hij terug naar huis om bij zijn minnares Romy te slapen.

Lees ook  ontroerende vriendschap tussen een aap en een weeshond

Lees meer Een gezin heeft een lift gemaakt voor hun hond die geen trap op kan

Charley’s verhaal laat zien dat dieren sociale en liefdevolle wezens kunnen zijn die de genegenheid van mensen kunnen winnen en in de gemeenschap kunnen integreren. Het laat ook zien dat het leven op straat lonend en leuk kan zijn voor dieren als hun baasjes voor ze zorgen en ze beschermen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!