Início » Dieren » Niemand wil deze geamputeerde hond adopteren, maar een vrijwilliger doet er alles aan om haar te helpen

Niemand wil deze geamputeerde hond adopteren, maar een vrijwilliger doet er alles aan om haar te helpen

© Niemand wil deze geamputeerde hond adopteren, maar een vrijwilliger doet er alles aan om haar te helpen

In een daad van onvoorwaardelijke liefde veranderde een vastberaden vrijwilliger het leven van een geamputeerde hond die niemand wilde. Ondanks zijn handicap heeft deze dappere hond eindelijk een thuis gevonden dankzij de inzet van deze man met een groot hart.

Maci is een asielhond waarbij één been werd geamputeerd. Ondanks de inspanningen van vrijwilligers en het werk van een dierenexpert had Maci moeite om een ​​permanent onderkomen te vinden. Haar verhaal, gedeeld op sociale media, zorgde er uiteindelijk voor dat ze een huis kon vinden en bij een gastgezin kon gaan wonen.

De hond wacht 120 dagen in het asiel

Maci, een hond die door een asiel van straat werd gered, werd geamputeerd nadat hij ernstig beenletsel had opgelopen. Ondanks deze operatie, die haar in staat moest stellen een normaal leven te leiden, gingen er 120 dagen voorbij zonder dat ze een adoptiegezin vond. Maci, tijdelijk ondergebracht bij een pleeggezin, moest terugkeren naar het asiel, dat overvol was met honden voor adoptie. Verloren in de menigte besteedde geen enkele adoptant aandacht aan Mac. Bovendien gaf waarschijnlijk iedereen de voorkeur aan gezonde honden.

Lees ook  Diepbedroefde zwerfhond weigert door auto aangereden vriend achter te laten

Lees Moet u uw honden instoppen voordat ze naar bed gaan? Wat de deskundigen zeggen

Helaas trok de hond nooit de aandacht bezoekers onderdak bieden. Zijn handicap leek potentiële adoptanten af ​​te schrikken, die zich vaak tot andere honden wendden. Deze hartverscheurende situatie trof vervolgens Angela, een vrijwilliger uit het asiel gespecialiseerd in dierengedrag. Ze raakte erg gehecht aan Maci en besefte hoe moeilijk het voor haar was om een ​​gezin te vinden.

Niemand wil deze geamputeerde hond adopteren, maar een vrijwilliger doet er alles aan om haar te helpenFacebook vastleggen

Hulp van sociale netwerken

Angela Toen besloot hij het TikTok-platform te gebruiken om een ​​gezin te vinden. Daarom deelde ze een hartverwarmend filmpje van een hond die ondanks zijn handicap barst van de energie. De video wekte vervolgens veel belangstelling. Het is zelfs meer dan 247.000 keer bekeken en kreeg honderden ‘likes’ en ontroerende reacties.

Lees ook  Een oudere kat miauwt aan de deur en vraagt ​​of hij na vele jaren op straat binnen mag komen!

Pleeggezin wacht op definitieve adoptie

Dankzij de viraliteit van de foto’s en de toewijding van internetgebruikers heeft Maci eindelijk een gastgezin gevonden. Hoewel de hond niet in een vast gezin zit, leeft hij nu in alle rust en comfort bij één persoon. Maar dit is tijdelijk.

Maci geeft dit bevredigende resultaat een tijdelijk huis waar ze kan floreren ondanks de moeilijkheden die gepaard gaan met haar permanente adoptie. De magie van sociale media zal zeker blijven werken en we moeten gewoon nog even wachten. De vrijwilligers zijn rustiger en Maci zal zeker snel een nieuw gezin voor het leven vinden!

Lees Deze puppy, achtergelaten in het park, heeft de beste ontmoeting van zijn leven!

Niemand wil deze geamputeerde hond adopteren, maar een vrijwilliger doet er alles aan om haar te helpenFacebook vastleggen

Vandaag geniet de hond van het leven vol liefde en steun in een nieuw huis. Zijn amputatie is niet langer een handicap, maar een bewijs van zijn kracht en veerkracht. Dankzij de moed en het doorzettingsvermogen van de vrijwilliger vond het dier de kans om een ​​volwaardig en gelukkig leven te leiden.

Lees ook  Een doofblinde hond troost ieder gered dier dat het asiel binnenkomt

Dit opbeurende verhaal herinnert ons eraan dat iedereen een tweede kans verdient. Ongeacht hun fysieke beperkingen. Het benadrukt ook de transformerende kracht van compassie en de toewijding van mensen die bereid zijn de meest behoeftigen te helpen.

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!